Σούπερ Λίγκα: Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0

Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2011 21:29
UPD:19/12/2011 01:29

A- A A+

Το παιχνίδι όλο κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο, όπου οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν και τα δυο τέρματά τους με αποτέλεσμα οι Ηπειρώτες στη συνέχεια να μη μπορούν να κάνουν πολλά για να γυρίσουν την εις βάρος τους κατάσταση.

Το πλάνο του Ερνέστο Βαλβέρδε για πίεση από το ξεκίνημα του αγώνα έφερε καρπούς για τους γηπεδούχους στο 9ο μόλις λεπτό, καθώς μετά από γύρισμα του Μοντεστό ο Φουστέρ με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 45' έφτασε και σε δεύτερο τέρμα με σκόρερ τον Τζιμπούρ σε κοντινό πλασέ μετά από σέντρα του Μανιάτη και τσίμπημα του Φετφατζίδη.

Βέβαια, το παιχνίδι θα μπορούσε να έχει πολύ διαφορετική μορφή, αν ο διαιτητής Δημήτρης Στυλιάρας σφύριζε ένα λεπτό πριν το 2-0 πέναλτι σε ανατροπή του Λίλα από τον Μέγερι, φάση για την οποία διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι παίκτες του Αγγελου Αναστασιάδη.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, με τον Ολυμπιακό να παραχωρεί την πρωτοβουλία των κινήσεων στον ΠΑΣ. Οι Ηπειρώτες βγήκαν μπροστά και έψαξαν το γκολ, αλλά στη μεγαλύτερή τους στιγμή στο 66' ο Μπακαγιόκο μόνος απέναντι από τον Μέγερι έστειλε τη μπάλα άουτ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις