ΠΑΣΟΚ: Τα βλέμματα στο Πολιτικό Συμβούλιο

Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2011 11:57
UPD:13:32

Με διευρυμένη σύνθεση αναμένεται να συνεδριάσει την Τετάρτη το απόγευμα το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, υπό την προεδρία του προέδρου του Κινήματος, Γιώργου Παπανδρέου

A- A A+

Στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, υπό την προεδρία Γ Παπανδρέου, στρέφεται το ενδιαφέρον σε ό,τι αφορά την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ.

Όπως δήλωσε στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος, Π. Μπεγλίτης, στη συνεδρίαση θα συμμετάσχουν όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που μετέχουν στην κυβέρνηση Παπαδήμου.

Σε ό,τι αφορά την ατζέντα της συνεδρίασης ο κ. Μπεγλίτης σημείωσε ότι «θα γίνει μια πρώτη ανοιχτή δημοκρατική συζήτηση για το που βρισκόμαστε, ποιές είναι οι σημερινές οικονομικές και πολιτικές συνθήκες, πως προχωρεί η κυβέρνηση Παπαδήμου, ποιές είναι οι εξελίξεις στην Ευρώπη και στη χώρα μας, ποιές είναι οι δυσκολίες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε μπροστά μας. Πως βρεθήκαμε εδώ μετά από μια πολύ δύσκολη δίχρονη κυβερνητική θητεία, ποιό είναι το πλαίσιο μέσα από το οποίο θα προχωρήσουμε την επόμενη μέρα για την παράταξή μας και ενόψει των εκλογών, όποτε αυτές και αν γίνουν».

«Ασφαλώς όλα πρέπει να απαντηθούν -και θα απαντηθούν- γιατί αναγνωρίζω ότι όλοι στέκονται με την αναγκαία ευθύνη, απέναντι στην ιστορία και το μέλλον της παράταξης», πρόσθεσε.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή