Ομπράντοβιτς: Ξεχωριστή η σχέση μου με τον Παναθηναϊκό

Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2011 16:27

A- A A+

Ο πολυνίκης τεχνικός του «τριφυλλιού» σε εκ βαθέων συνέντευξη που παραχώρησε στη ρωσική Sport Express ξεκαθάρισε πως δεν θα διαπραγματευόταν ποτέ με άλλο σύλλογο ενώ έχει συμβόλαιο σε ισχύ, επανέλαβε την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο το ερχόμενο καλοκαίρι να βρεθεί να ψάχνει αλλού τη νέα επαγγελματική του στέγη.

«Δεν είμαι ο άνθρωπος που ενώ έχω συμβόλαιο με μία ομάδα θα διαπραγματευτώ με κάποια άλλη. Ποτέ δεν εξετάζω προτάσεις στη διάρκεια της σεζόν. Γι’ αυτό υπάρχει το καλοκαίρι. Αν το έκανα θα έδειχνα έλλειψη σεβασμού απέναντι στον εαυτό μου, τους παίκτες και τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Το ερχόμενο καλοκαίρι τελειώνει το συμβόλαιό μου και τότε μπορώ να συζητήσω για άλλες προοπτικές», τόνισε χαρακτηρίστηκα.

Σχετικά, πάντως, με αν έχει βαρεθεί στον Παναθηναϊκό μετά από τόσα χρόνια, έδειξε να μην έχει καμία αμφιβολία για το ότι πράττει το καλύτερο για τον ίδιο και την ομάδα που υπηρετεί.

«Κίνητρό μου είναι η αγάπη μου για αυτό που κάνω. Η στάση μου απέναντι στη δουλειά μου είναι ίδια, όπως το 1991. Έχω ακόμη την ίδια δίψα και παίρνω την ίδια χαρά δουλεύοντας με την ομάδα, με τους νέους παίκτες κι όποιον άλλο έρχεται κάθε χρόνο στην ομάδα. Γιατί παραμένω στον Παναθηναϊκό; Ήρθα στην ομάδα το 1999 και κατακτήσαμε όλους τους τίτλους. Σε 12 χρόνια πήραμε 11 πρωταθλήματα, 6 Κύπελλα και 5 φορές την Ευρωλίγκα. Παίξαμε σε 27 τελικούς και νικήσαμε στους 22. Μετά από όλα αυτά το μόνο που θέλω να κάνω είναι να συνεχίσω. Με τη διοίκηση του συλλόγου υπάρχει σύμπνοια και με τον κόσμο της ομάδας έχουμε μία ξεχωριστή σχέση».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις