Ενισχύθηκε με Ρόμελ Μπεκ ο Ίκαρος

Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2011 17:42
UPD:18:00

A- A A+

Η ομάδα της Καλλιθέας μετράει μόλις μια νίκη στις οκτώ πρώτες αγωνιστικές και αν δεν καταφέρει να μπει δυνατά στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις από τις πρώτες μέρες του νέου έτους, τότε πολύ δύσκολα θα καταφέρει να παραμείνει στην Α1 Μπάσκετ των Ανδρών.

Οι ξένοι Κινγκ και Τζόνσον, τους οποίους εμπιστεύτηκε το καλοκαίρι, δεν της βγήκαν και γι' αυτό τους αποδέσμευσε, όμως για τον Μπεκ υπάρχει αισιοδοξία ότι θα καταφέρει να προσφέρει πολλά περισσότερα στο σύλλογο από τους δυο προαναφερθέντες.

«Μετά την φυγή του Κινγκ και του Τζόνσον, η ομάδα χρειαζόταν ενίσχυση και πιστεύουμε πως ο Μπεκ θα μας βοηθήσει σημαντικά. Τον καλωσορίζουμε στον Ίκαρο και τον περιμένουμε να ενταχθεί στο υπόλοιπο σύνολο», σχολίασε ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Από την πλευρά του, στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ικάρου ο Μεξικανός άσος τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω και μάλιστα στο πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Ελλάδας. Έμαθα μόνο καλά πράγματα για τον Ίκαρο και το γεγονός αυτό έκανε εύκολη την απόφαση μου. Βέβαια έμαθα πως η ομάδα δεν τα έχει πάει τόσο καλά ως τώρα στο πρωτάθλημα και θέλω πολύ να την βοηθήσω να βελτιωθεί. Ανυπομονώ να έρθω στην Αθήνα και να ξεκινήσει τη δουλειά μαζί με τους συμπαίκτες μου».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις