Ολυμπιακός: Νταμπλ και καλή πορεία στην Ευρώπη

Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2011 22:13

«Μέσα από τέτοιες εκδηλώσεις ο Ολυμπιακός αποδεικνύει ότι είναι πάνω απ’ όλα οικογένεια. Οι στόχοι μας για τη νέα χρονιά είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου και να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρώπη», είπε o αντιπρόεδρος των «ερυθρόλευκων», Γιάννης Μώραλης.

A- A A+

Ο αντιπρόεδρος των «ερυθρόλευκων», Γιάννης Μώραλης, στις δηλώσεις που έκανε τόνισε ξεκάθαρα πως ο πρώτος στόχος της ομάδας είναι η κατάκτηση του νταμπλ στην Ελλάδα, καθώς και καλή πορεία στην Ευρώπη.

«Μέσα από τέτοιες εκδηλώσεις ο Ολυμπιακός αποδεικνύει ότι είναι πάνω απ’ όλα οικογένεια. Οι στόχοι μας για τη νέα χρονιά είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου και να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρώπη», είπε μεταξύ άλλων ο παράγοντας της πειραϊκής εταιρείας, ενώ αναφερόμενος στα μεταγραφικά επισήμανε: «Θα πρέπει να προκύψει κάτι εξαιρετικό. Ότι είναι να γίνει θα συμβεί από την επαφή που θα έχει ο πρόεδρος με τον προπονητή».

Εκτός του Γιάννη Μώραλη στην εκδήλωση βρέθηκαν κι αρκετοί παίκτες, ανάμεσά τους και ο αρχηγός της ομάδας, Βασίλης Τοροσίδης. Ο διεθνής αμυντικός τόνισε: «Θα ήθελα να ρίξω τους τόνους για την Ευρώπη. Είναι ακόμα μακριά αυτά τα παιχνίδια. Δεν μπορούμε να πούμε για ημιτελικά και τελικά. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι», και κατέληξε: «Η Ρουμπίν είναι μία καλή ομάδα. Θα δούμε πως θα είναι τα πράγματα. Εμείς θέλουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο και θα δούμε και για την Ευρώπη».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις