Γ. Δημαράς: Πολιτική παράνοια στη χώρα

Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2011 14:15

Ο κ. Δημαράς κάλεσε τους κ.κ. Παπανδρέου, Σαμαρά και Καρατζαφέρη να ορίσουν άμεσα ημερομηνία εκλογών και «επιτέλους να υπερασπιστούν τη Δημοκρατία και τους πολιτικούς θεσμούς».

A- A A+

Για πολιτική παράνοια έκανε λόγο από τα Ιωάννινα ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Αρματος Πολιτών Γιάννης Δημαράς, αναφερόμενος στις δηλώσεις περί αποτυχίας της ασκούμενης πολιτικής των κ.κ. Μ. Χρυσοχοίδη και Φ. Σαχινίδη. «Οι κύριοι αυτοί», είπε, «ψήφισαν το μνημόνιο, υπερασπίστηκαν την πολιτική αυτή και είναι μέλη της παρούσας κυβέρνησης».

Ο κ. Δημαράς κάλεσε τους κ.κ. Παπανδρέου, Σαμαρά και Καρατζαφέρη να ορίσουν άμεσα ημερομηνία εκλογών και «επιτέλους να υπερασπιστούν τη Δημοκρατία και τους πολιτικούς θεσμούς». Είναι αδιανόητο, τόνισε, μια κυβέρνηση χωρίς δημοκρατική νομιμοποίηση να επιδίδεται σε ληστρική επιδρομή μισθωτών και συνταξιούχων και τώρα να ανακοινώνει ευθαρσώς περικοπές επικουρικών συντάξεων.

Μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι εν όψει των εκλογών το ζητούμενο είναι οι συνεργασίες , ήτοι ένα ενιαίο αντιμνημονιακό μέτωπο, συμπληρώνοντας ωστόσο ότι υπάρχει δυσκολία λόγω ιδεολογικών και άλλων αποκλίσεων.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή