Nτ. Μπακογιάννη: Ο Λ. Παπαδήμος να θέσει τους πολιτικούς αρχηγούς προ των ευθυνών τους

Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2011 13:43

«Ελπίζω ότι ο κύριος Παπαδήμος, φωνάζοντας τους αρχηγούς θα τους θέσει προ των ευθυνών τους», δήλωσε στο ρ/σ Bήμα FM η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη.

A- A A+

«Ελπίζω ότι ο κύριος Παπαδήμος, φωνάζοντας τους αρχηγούς θα τους θέσει προ των ευθυνών τους. Διότι η λογική ότι θα καλύψω την αλήθεια, θα λέω πράγματα θολά μέχρι τις εκλογές για να γίνουν οι εκλογές σε ένα θολό τοπίο και μετά να πάρουμε τα μέτρα νομίζω ότι είναι αυτοκτονική λογική. Είναι αυτοκτονική και για τη χώρα και για τα ίδια τα κόμματα».

Τα παραπάνω δήλωσε στο ρ/σ Bήμα FM η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη σχολιάζοντας τις συναντήσεις των πολιτικών αρχηγών με τον Πρωθυπουργό.

Είπε ακόμη ότι δεν είναι πολύ αισιόδοξη «γιατί βλέπω ότι τα κόμματα τα οποία στηρίζουν την κυβέρνηση δεν έχουν ακόμα συνειδητοποιήσει το μέγεθος του προβλήματος το οποίο αντιμετωπίζει η χώρα και εξακολουθούν με έναν τρόπο εμφανώς υποκριτικό, για να μην πω φαρισαϊκό, να κινούνται προσπαθώντας να κερδίσουν χρόνο ομίχλης. Να κερδίσουν χρόνο χωρίς να πουν ποια είναι η πραγματικότητα και πως πρέπει να αντιμετωπιστεί».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή