Π. Καψής: Το εθνικό συμφέρον επιτάσσει τη συνεργασία

Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2011 20:45
UPD:20:50
A- A A+

Την ανάγκη να βρεθεί ένα «κοινό πλαίσιο συνύπαρξης» με δεδομένη την κρισιμότητα της νέας δανειακής σύμβασης υπογράμμισε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Μega, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παντελής Καψής, ερωτηθείς σχετικά με τις διαφωνίες στους κόλπους της κυβέρνησης.

«Το εθνικό συμφέρον επιτάσσει τη συνεργασία», τόνισε ο κ. Καψής, σημειώνοντας ότι τα προβλήματα είναι υπαρκτά αλλά θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να ξεπεραστούν. Σημείωσε ακόμη ότι πρέπει να γίνουν άμεσα μια σειρά από ενέργειες και «δεν υπάρχουν περιθώρια για ερασιτεχνισμούς».

Αναφορικά με το ενδεχόμενο ανασχηματισμού, ανέφερε ότι θεωρητικά μπορεί να αλλάξει η σύνθεση της κυβέρνησης, αλλά τέτοιο ζήτημα δεν τίθεται αυτή τη στιγμή. «Δεν χρειάζεται στα τόσα προβλήματα να προσθέσουμε και υποθετικά», παρατήρησε.

Σε ό,τι αφορά στο χρόνο διεξαγωγής των εκλογών ξεκαθάρισε ότι ήδη υπάρχει μια ενδεικτική ημερομηνία, αλλά αν χρειαστεί αυτή μπορεί να παραταθεί λίγο, λόγω ειδικών συνθηκών, όπως οι διαπραγματεύσεις για το PSI.

Απαντώντας σε ερώτηση για τις επικουρικές επανέλαβε ότι πρέπει να βρεθεί κοινή θέση μεταξύ των κομμάτων που συμμετέχουν στην κυβέρνηση, προσθέτοντας πως αν υπάρξουν άλλες προτάσεις για την κάλυψη του ελλείμματος των Ταμείων θα συζητηθούν και θα εξεταστούν.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή