Κύπελλο Ελλάδας: Ο νόμος των φαβορί…

Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011 07:00
A- A A+

Εξαίρεση η μεγάλη έκπληξη της περασμένης Τρίτης, με τον Θρασύβουλο να «πετάει έξω» τον Λεβαδειακό και τη μίνι-έκπληξη στις Σέρρες, όπου ο Πανσερραϊκός απέκλεισε τον Εργοτέλη (Τετάρτη).

Η αυλαία έπεσε την Πέμπτη με τέσσερις αναμετρήσεις. Οι τρεις κρίθηκαν με το ίδιο σκορ υπέρ των φιλοξενούμενων (0-1), ενώ η τελευταία, μεταξύ του Πανθρακικού και του Αρη βρήκε τους Θεσσαλονικείς νικητές με 2-1. Η ομάδα της Κομοτηνής προηγήθηκε στο 32΄ με τον Μπαλού, αλλά οι «κίτρινοι» απάντησαν στο β΄ μέρος με τους Σολτάνι (50΄) και Μίσελ (75΄).

Το γκολ του Στιβ Μπέλεκ στην Καλαμάτα χάρισε την πρόκριση στην ΑΕΚ, ενώ ο ΟΦΗ στάθηκε τυχερός στην Πάτρα. Με τέρμα του Σόουζα στο 117΄ της παράτασης έκαμψε την αντίσταση της Παναχαϊκής και προκρίθηκε. Πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ (0-1) πέρασε το εμπόδιο του Διαγόρα Ρόδου ο ΠΑΣ Γιάννινα, που ευτύχησε να προηγηθεί γρήγορα με τον Κουέβας (6ο λεπτό).

Η κλήρωση

Tο πρωί στις 11 έχει προγραμματιστεί στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάγκο Γουδή η κλήρωση της 5ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδας. Στην κληρωτίδα θα μπουν οι ακόλουθες ομάδες: Παναθηναϊκός, Πανιώνιος, Θρασύβουλος, Ξάνθη, Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης, Πανσερραϊκός, Κέρκυρα, Δόξα Δράμας, Ολυμπιακός, Παναιτωλικός, ΠΑΣ Γιάννινα, ΑΕΚ, ΟΦΗ, Αρης. Εκκρεμεί η απόφαση του δικαιοδοτικού οργάνου της ΕΠΟ για την τύχη του αγώνα Εθνικού Αστέρα-ΠΑΟΚ, που διακόπηκε στο 15ο λεπτό λόγω του τραυματισμού του βοηθού διαιτητή.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις