Γ. Καρατζαφέρης: Πιο πικρά τα φετινά Χριστούγεννα

Εξελίξεις από την πρώτη εβδομάδα του νέου έτους διαβλέπει ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ
Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2011 13:03
UPD:25/12/2011 13:53
A- A A+

«Φέτος τα Χριστούγεννα είναι λίγο πιο πικρά», δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ και αφού επεσήμανε ότι χρειάζεται απ' όλους φρόνηση, σοβαρότητα και συνέπεια, πρόσθεσε ότι αναμένει εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό από την πρώτη κιόλας εβδομάδα του νέου έτους.

«Θέλω να πιστεύω», ανέφερε στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του ο κ. Καρατζαφέρης, «ότι με τη βοήθεια του Θεού και τη λογική όλων μας, θα περάσουμε το πολύ δύσκολο 2012. Τότε θα μπορούμε να ατενίσουμε ξανά με αισιοδοξία το μέλλον. Θέλω να ελπίζω ότι όλοι έχουν αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης, τις δυσκολίες, ιδιαιτέρως του πρώτου τριμήνου, και θα σκεφτούν όλοι πρώτα την Ελλάδα και μετά τα προσωπικά τους συμφέροντα».

Γ. Καρατζαφέρης: Σε πρώτη μοίρα πρέπει να είναι μόνο η Ελλάδα

Γ. Καρατζαφέρης: Σε πρώτη μοίρα πρέπει να είναι μόνο η Ελλάδα

«Τα πράγματα», τόνισε, έχουν φτάσει στο "μη παρέκει"». «Χρειάζεται και απαιτείται η μέγιστη σοβαρότητα και η υψηλότερη ευθύνη. Παιχνίδια δεν μπορεί να κάνουμε. Τα κόμματα μπορεί να έλθουν σε δεύτερη μοίρα. Σε πρώτη μοίρα πρέπει να είναι μόνο η Ελλάδα», διεμήνυσε, καλώντας όλους να αναλάβουν τις ευθύνες.

Αναφερόμενος στη χθεσινή συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό, ο Γ. Καρατζαφέρης επανέλαβε ότι μετέφερε τις σκέψεις του για ένα πιο ευέλικτο και πιο αντιπροσωπευτικό κυβερνητικό σχήμα. «Εξήγησα», είπε, «στον κ. Παπαδήμο ότι δεν μπορούμε να έχουμε μια κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, απλώς με άλλο Πρωθυπουργό, αλλά μια άλλη κυβέρνηση» και εκτίμησε ότι από την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου, θα γίνει η απαραίτητη συνεννόηση για «να μπορέσουμε να προχωρήσουμε».

«Εμείς», ξεκαθάρισε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, «με την υπάρχουσα κατάσταση δεν είμαστε διατεθειμένοι να προσφέρουμε τον εαυτό μας ως "μακιγιέρ" και πολύ περισσότερο, ως "μακιγιέζ" των λαθών και των ανομημάτων του ΠΑΣΟΚ».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή