Επιστροφή Περπέρογλου, Τσαρτσαρή στις προπονήσεις

Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2011 00:25
A- A A+

Η προετοιμασία για τον μεθαυριανό αγώνα της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 με τον ΑΓΟ Ρεθύμνου ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για το «τριφύλλι». Ο Κώστας Τσαρτσαρής έβγαλε όλο το πρόγραμμα χωρίς να νιώσει την παραμικρή ενόχληση και είναι πολύ πιθανό να συμπεριληφθεί στην αποστολή, ενώ ο Στράτος Περπέρογλου, προπονήθηκε για λίγο σε πολύ πιο δυνατούς ρυθμούς και σε περίπου 2-3 εβδομάδες θα είναι πανέτοιμος να προσφέρει και πάλι τις υπηρεσίες του.

Όσον αφορά στον Νικ Καλάθη, ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο πόδι και είναι έτοιμος για το εκτός έδρας παιχνίδι στην Κρήτη.

Για την δύσκολη αναμέτρηση με το Ρέθυμνο, αλλά και για την μεθαυριανή κλήρωση της Euroleague μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ο άμεσος συνεργάτης του Ομπράντοβιτς, Δημήτρης Ιτούδης.

«Έχουμε μελετήσει πολύ διεξοδικά το πώς παίζει το Ρέθυμνο, με την έννοια ότι έχουν πολύ ποιότητα και είναι πολύ αθλητική ομάδα. Ίσως να είναι η πιο αθλητική ομάδα της κατηγορίας αυτή τη στιγμή. Οι ατομικές ικανότητες που έχουν οι τέσσερις Αμερικανοί, αλλά και γενικότερα ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζεται το Ρέθυμνο και ιδιαίτερα μέσα στην έδρα του είναι πολύ σημαντικός», τόνισε ο Ιτούδης και πρόσθεσε για την κλήρωση του Top 16, που θα διεξαχθεί το μεσημέρι της Τετάρτης στη Βαρκελόνη: «Όποιοι κι αν είναι, το ζητούμενο για εμάς είναι να παίξουμε σοβαρά, να εστιάσουμε στο στόχο μας σε μια φάση της διοργάνωσης όπου τα λάθη, όπως έχουμε ξαναπεί, δεν συγχωρούνται, καθώς είναι μόλις έξι αναμετρήσεις».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις