Ν.Σηφουνάκης: Το κουβάρι για Βατοπέδι άρχισε να ξετυλίγεται

Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2011 12:17

Το κουβάρι για το σκάνδαλο Βατοπεδίου άρχισε να ξετυλίγεται με την απόφαση προφυλάκισης Εφραίμ, εκτιμά ο αναπληρωτής υπουργός ΠΕΚΑ, Ν. Σηφουνάκης, και ζήτησε μεταξύ άλλων έλεγχο και των εμπλεκόμενων εταιρειών - φάντασμα όπως πχ της Rassadel.

A- A A+

Το κουβάρι για το σκάνδαλο Βατοπεδίου άρχισε να ξετυλίγεται με την απόφαση προφυλάκισης Εφραίμ, εκτιμά ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Νίκος Σηφουνάκης, σε δήλωσή του για τις εξελίξεις στην υπόθεση.

«Ο λαός μας, που έμεινε άφωνος από την μετατροπή του "περιβολιού της Παναγιάς" σε οίκο χρηματιστηρίου πιστεύοντας στην ανεξαρτησία της δικαιοσύνης, βλέπει με αισιοδοξία ότι το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται με την απόφαση προφυλάκισης του "Ηγουμένου" του σκανδάλου και επιθυμεί το μαχαίρι να φθάσει στο κόκαλο», τόνισε ο κ. Σηφουνάκης και ζήτησε να ξεδιπλωθούν όλες οι πτυχές του, «όπως το παράπλευρο σκάνδαλο που αναδείχθηκε από τη εξεταστική επιτροπή της Βουλής και έχει ήδη επιληφθεί η δικαιοσύνη και αφορά τις χρηματοδοτήσεις από την Τράπεζα Marfin».

Ο αναπληρωτής υπουργός επεσήμανε ακόμη την ανάγκη να υπάρξει εξονυχιστικός έλεγχος «των εμπλεκομένων εταιρειών - φάντασμα και ξεπλύματος μαύρου χρήματος όπως η περιβόητη Rassadel».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή