Πρόγνωση καιρού

Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2002 07:01
A- A A+

Νεφώσεις, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), στην Πελοπόννησο, την Ανατολική Στερεά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Βελτίωση αναμένεται μετά το μεσημέρι. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Μετά το μεσημέρι στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου, στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 12 έως 24 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Τετάρτη, σε ολη τη χώρα προβλέπονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σήμερα στην Αττική, προβλέπονται νεφώσεις με πιθανότητα βροχής. Γρήγορα όμως ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νότιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται παροδικές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή