Ανταλλαγή «πυρών» μεταξύ κυβέρνησης, Ν.Δ. εν όψει των εκλογών

Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2002 07:31
A- A A+

Εντείνεται η προεκλογική αντιπαράθεση, με ανταλλαγή «πυρών», μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Πρωτόπαπας, κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία, ότι παζαρεύει ψήφους ακροδεξιών, ενώ χαρακτηρίζει ως επικίνδυνο για τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, το μήνυμα που κάποιοι θέλουν να στείλουν, ζητώντας από τους πολίτες να ρίξουν την κυβέρνηση.

«Ο κ. Πρωτόπαπας, απλώς επιβεβαιώνει τον πανικό και τα αδιέξοδα της κυβέρνησης Σημίτη. Ο λαός, δεν παραπλανάται και δεν παγιδεύεται», απάντησε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Θεόδωρος Ρουσόπουλος.

Στη Ρηγίλλης, ικανοποίηση επικρατεί, από τη δήλωση Αβραμόπουλου, ο οποίος χαρακτήρισε τολμηρή και υπερβατική την υποψηφιότητα Τζαννετάκου.

Επίσης, ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, ερωτηθείς εάν θα δεχόταν να φωτογραφηθεί με τον κ. Τζαννετάκο, απάντησε : «Η Εκκλησία, ανταποδίδει σε όποιον της δίνει το χέρι». «Είναι αυτονόητο ότι θα το έκανα, εάν συναντιόμασταν σε δημόσια εκδήλωση», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό, Flash, ο υποψήφιος υπερνομάρχης.

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται η αντιπαράθεση του υπουργού Εσωτερικών, Κώστα Σκανδαλίδη, με τον δήμο Αθηναίων, για τα προβλήματα στους εκλογικούς καταλόγους του δήμου.

Στη Θεσσαλονίκη, τα σκουπίδια παραμένουν στους δρόμους, για ένατη ημέρα. Χθες, η απεργία των υπαλλήλων του δήμου, κρίθηκε παράνομη από το δικαστήριο, αλλά οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους, με την κάλυψη της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή