Ίβκοβιτς: Στο Τop 16 δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες

Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2011 15:38

«Το πιο σημαντικό στοιχείο για μας είναι το πότε θα είναι σε θέση να μας βοηθήσουν οι δυο βασικοί μας παίκτες που είναι τραυματίες», δήλωσε ο προπονητής των «ερυθρολεύκων».

A- A A+

«Στο Τop 16 δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες και εύκολοι όμιλοι. Εμείς κληρωθήκαμε με την αήττητη ομάδα της Euroleague και με δυο πολύ καλές τουρκικές ομάδες», είπε αρχικά ο έμπειρος προπονητής και συνέχισε: Το πιο σημαντικό στοιχείο για μας είναι το πότε θα είναι σε θέση να μας βοηθήσουν οι δυο βασικοί μας παίκτες που είναι τραυματίες. Ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Ολυμπιακού είναι οι τραυματισμοί. Ελπίζω ότι με την προσπάθεια του ιατρικού τιμ και ο Βασίλης (Σπανούλης) και ο Λάζαρος (Παπαδόπουλος) θα είναι όταν πρέπει κοντά μας».

Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» και πρώτος σκόρερ της ομάδας στην φάση των ομίλων, Βασίλης Σπανούλης, τόνισε από την πλευρά του: «Όλες οι ομάδες είναι το ίδιο καλές στο Top 16 και δεν κάνει καμία διαφορά το ποια ομάδα θα αντιμετωπίσουμε. Σίγουρα, η ΤΣΣΚΑ είναι το φαβορί στον όμιλό μας, αλλά νομίζω ότι ειδικά στην εφετινή διοργάνωση όλα τα παιχνίδια είναι ανοιχτά και όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους. Εμείς θέλουμε να έχουμε την υγειά μας και μέσα στο γήπεδο θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας. Αν αξίζουμε, θα προχωρήσουμε».

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις