Αμεση διενέργεια εκλογών ζήτησε ο Μ. Τρεμόπουλος

Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2011 16:14

Σε συνάντησή του με δημοσιογράφους ο ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων τόνισε ότι πρέπει να δοθεί μία «πράσινη λύση» στην κρίση με τη δημιουργία συμμαχιών για «μια πολιτική αλληλεγγύης» και έκανε μνεία σε τρία σημεία που χρήζουν αλλαγών.

A- A A+

Την άμεση διενέργεια εκλογών ζήτησε ο ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων Μιχάλης Τρεμόπουλος, κάνοντας λόγο για αυξανόμενο δημοκρατικό έλλειμμα και επισημαίνοντας την ανάγκη ανανέωσης.

Σε συνάντησή του με δημοσιογράφους ο κ. Τρεμόπουλος τόνισε ότι πρέπει να δοθεί μία «πράσινη λύση» στην κρίση με τη δημιουργία συμμαχιών για «μια πολιτική αλληλεγγύης» και έκανε μνεία σε τρία σημεία που χρήζουν αλλαγών.

Ειδικότερα, σημείωσε ότι «πρέπει να σταματήσει αυτή η τεράστια τρύπα των εξοπλισμών, με την αλλαγη νοοτροπίας, να παταχθεί η φοροδιαφυγή και να φορολογηθεί η εκκλησιαστική περιουσία».

Τέλος, ο ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων χαρακτήρισε «δραματικά αρνητική» την είσοδο του ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση και μίλησε για ανατροπή της επικρατούσας αντίληψης ότι καταλληλότερος πρωθυπουργός είναι ο κανένας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή