Mατεράτσι: Σπουδαίος σύλλογος ο Παναθηναϊκός

Παρασκευή, 01 Ιανουαρίου 2010 20:49
A- A A+

Ο Μάρκο Ματεράτσι μιλάει αποκλειστικά στο gazzetta.gr, πλέκει το εγκώμιο του Παναθηναϊκού, δηλώνει ενήμερος για όσα γράφονται για εκείνον και ξεκαθαρίζει πως το μέλλον του είναι αβέβαιο στο Μιλάνο.

«Καλησπέρα από το ¶μπου Ντάμπι»

Το να μιλήσεις με ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου που έχουν κατακτήσει τα πάντα στην καριέρα τους δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Πόσω μάλλον όταν μιλάμε για παραμονή πρωτοχρονιάς. Πρωταρχικός στόχος, να βρούμε το ξενοδοχείο που διαμένει η Ίντερ στο ¶μπου Ντάμπι. Τα πρώτα τηλέφωνα στα χλιδάτα ξενοδοχεία... παλάτια των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων είχαν την ίδια απάντηση. «Δεν υπάρχει Ματεράτσι στο ξενοδοχείο μας κύριε». Την λύση, όμως, έδωσε το ίδιο το σάιτ της ιταλικής ομάδας. Το μεσημέρι η πρωταθλήτρια της γειτονικής χώρας βραβεύθηκε στο ξενοδοχείο που μένει και στο ειδικό αφιέρωμα αναγραφόταν η λέξη «κλειδί»! «Shangri-La Hotel Qaryat Al Beri». Το παλάτι που λέγαμε.

Για περίπου τρεις ώρες ο υποψήφιος... killer για την άμυνα του Παναθηναϊκού ήταν εκτός δωματίου. Στην τελευταία μας προσπάθεια, όμως, για το 2009 έκατσε η... κέντα! Αφού ζητήσαμε τον κύριο Ματεράτσι, περιμέναμε για περίπου πέντε λεπτά στο ακουστικό μας. Το απαραίτητο ψάξιμο στους υπολογιστές είχε ολοκληρωθεί. Από την άλλη γραμμή, ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου φαινόταν ο... άνθρωπος μας! «Ξέρω ποιος είναι ο Ματεράτσι. Ο παίκτης της Ίντερ που είχε το επεισόδιο στον τελικό του Μουντιάλ με τον Ζιντάν. Όλη η Ίντερ είναι εδώ! Θα του ζητήσω μάλιστα την φανέλα του και θα την κρατήσω για μία ζωή! Περιμένετε να σας συνδέσω...».

«Μεγάλο κλαμπ, δεν ξέρω αν θα μείνω»

Τελικά, ο Ματεράτσι ήταν αυτή την φορά στο δωμάτιο του και δεν είχε πρόβλημα να αφιερώσει έστω και δύο λεπτά από τον χρόνο του για να ακούσει τις ερωτήσεις μας. Έστω και αν δεν το περίμενε και ξαφνιάστηκε που άκουσε ότι στην άλλη άκρη ήταν κάποιος από την Ελλάδα. Βέβαια, δεν είχε όρεξη για πολλά αλλά οι κουβέντες του ήταν ενδεικτικές τόσο της κατάστασης που βιώνει φέτος στην Ίντερ όσο και της άποψης που έχει για τον Παναθηναϊκό.

-Καλησπέρα από την Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την απόκτηση σου...

«Γεια σας. Για τον Παναθηναϊκό έχω διαβάσει σήμερα αυτά που γράφονται για το ενδιαφέρον της ελληνικής ομάδας. Δεν ξέρω τι ισχύει και νομίζω ότι ο μάνατζερ μου θα ήταν ο καταλληλότερος να σας μιλήσει».

-Θα μείνεις στο Μιλάνο μέχρι το τέλος της χρονιάς;

«Αυτό δεν το ξέρω. Δεν ξέρω τι θα κάνω».

- Η γνώμη σου για τον Παναθηναϊκό; Θα ερχόσουν να παίξεις στην Ελλάδα;

«Ο Παναθηναϊκός είναι ένας σπουδαίος σύλλογος. Πέρυσι μας είχαν κερδίσει για το Τσάμπιονς Λιγκ μέσα σην έδρα μας. Είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, όπως η Ίντερ στην Ιταλία, η Μίλαν, η Γιουβέντους. Για το ενδεχόμενο που μου λέτε καλύτερα να μιλήσετε με τον ατζέντη μου».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις