«Ξεκάθαρη η πρόταση του Ολυμπιακού, αλλά...»

Κυριακή, 03 Ιανουαρίου 2010 16:59
A- A A+

Όπως αναφέρει ο τεχνικός διευθυντής της Μαρσέιγ, Ζοσέ Ανιγκό, ο Ολυμπιακός έχει πραγματοποιήσει την καλύτερη πρόταση, για την απόκτηση του Χατέμ Μπεν Αρφά, αλλά η επιθυμία της γαλλικής ομάδας, είναι να παραμείνει εκεί ο παίκτης.

Ο άνθρωπος των Μασσαλών, τόνισε πως παίζονται πολλά χρήματα για την υπόθεση του 22χρονου Γάλλου, ενώ σημείωσε ότι όλα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στο Γενάρη…

"Δεν είναι μυστικό πλέον πως έχουμε δεχθεί μια ξεκάθαρη πρόταση από τον Ολυμπιακό, αλλά και από αγγλικούς και ισπανικούς συλλόγους. Η παρουσία του Χατέμ μέχρι τώρα στην Μαρσέιγ, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αποτυχημένη.

Κατά την διάρκεια μιας διαπραγμάτευσης, πολλές πλευρές εμπλέκονται. Ο σύλλογος, ο παίκτης και φυσικά η ομάδα που θέλει να τον αγοράσει. Παίζονται πολλά λεφτά για έναν ποδοσφαιριστή που είναι πολύ ταλαντούχος".

"Είναι ένας ποδοσφαιριστής έχει τεράστιο ταλέντο και δεν σκεφτόμαστε να τον αφήσουμε μόνο του. Πρέπει να κάνουμε κάτι για τον Χατέμ. Ό,τι είναι να γίνει θα ξεκαθαρίσει μέσα στον Γενάρη. Στο τέλος θα δούμε τι θα γίνει, αλλά είμαι αισιόδοξος πως θα μείνει", είπε ο κ. Ανιγκό και μπέρδεψε ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις