Για έλλειψη πολιτικής κατηγορεί ο κ. Σημίτης τη Ν.Δ.

Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2002 13:11
UPD:13:58
A- A A+

Οξύτατη επίθεση στη Νέα Δημοκρατία, εξαπέλυσε στην ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, ο Κώστας Σημίτης. Την κατηγόρησε ότι δεν έχει πρόγραμμα και την κατήγγειλε για συνδιαλλαγή στις δημοτικές εκλογές, με ακροδεξιούς. Ομως η ακροδεξιά, σημείωσε ο κ. Σημίτης, κατέλυσε τη δημοκρατία και η τραγωδία της Κύπρου, έχει μια ανεξίτηλη ακροδεξιά σφραγίδα.

Είπε, πως η Ρηγίλλης επιδιώκει κομματικοποίηση των εκλογών, απαξιώνοντας την Τοπική Αυτοδιοίκηση. «Ο τρόπος που πολιτεύεται η αξιωματική αντιπολίτευση, δείχνει καθαρή υποκρισία», ανέφερε ο πρωθυπουργός και την επέκρινε για διχαστική τακτική.

«Ζούμε σε ένα ταραγμένο πολιτικά περιβάλλον και η πολιτική μας, αποσκοπεί στο να οδηγήσουμε τη χώρα με ασφάλεια στο μέλλον», τόνισε ο κ. Σημίτης.

Από την πλευρά της, η Ρηγίλλης, συνεχίζει την ολομέτωπη σύγκρουση με την κυβέρνηση, ενώ στη μάχη για τη συσπείρωση των οπαδών του κόμματος, μπήκε και ο Κώστας Καραμανλής. Απόψε στις 7:30' μ.μ., θα επισκεφθεί το εκλογικό κέντρο της υποψήφιας νομάρχου Πειραιά.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή