Παναθηναϊκός: 1,5 εκατ.€ για πέντε μήνες στον Ματεράτσι

Δευτέρα, 04 Ιανουαρίου 2010 12:21
A- A A+

Ετοιμος να προσφέρει 1,5 εκατομμύριο ευρώ για τους επόμενους πέντε μήνες στον Μάρκο Ματεράτσι είναι ο Παναθηναϊκός. Ποια είναι τα εμπόδια για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ετοιμος να προσφέρει 1,5 εκατομμύριο ευρώ για τους επόμενους πέντε μήνες στον Μάρκο Ματεράτσι είναι ο Παναθηναϊκός.

Το Τριφύλλι θέλει να ενισχύσει την αμυντική του γραμμή με έναν στόπερ killer και αυτή τη στιγμή το πρώτο όνομα που παίζει, είναι του Ιταλού άσου της Ίντερ. Οι πράσινοι για να δελεάσουν τον 36χρονο διεθνή να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα είναι έτοιμοι να του προσφέρουν 1,5 εκατ. ευρώ μέχρι το καλοκαίρι. Ο Παναθηναϊκός ξέρει ότι η περίπτωση του «Matrix» είναι δύσκολη και για αυτό το λόγο ρίχνει πολλά χρήματα στο τραπέζι.

Οι πράσινοι γνωρίζουν ότι το ετήσιο συμβόλαιο του παίκτη στους «νερατζούρι» είναι 2,5 εκατομμύρια ευρώ και του προσφέρουν ένα ακόμη πλουσιοπάροχο συμβόλαιο για να τον κάνουν να πει το «Si». Στα θετικά της υπόθεσης είναι πως και η ιταλική ομάδα θέλει να παραχωρήσει τον Ματεράτσι, έστω και ως δανεικό, καθώς δεν βρίσκεται στις βασικές επιλογές του Ζοσέ Μουρίνιο.

Οι δύο ομάδες που ενδιαφέρονται, Τζένοα και Λάτσιο, πολύ δύσκολα θα δώσουν τόσα λεφτά ενώ και ο Ματεράτσι αν πει το ναι θα πάρει 250.000 ευρώ περισσότερα από ότι θα έπαιρνε στην Ίντερ αλλά θα έχει και χρόνο συμμετοχής κάτι που δεν θα είχε στο Μιλάνο. Όλα θα ξεκαθαρίσουν σήμερα όταν ο μάνατζερ του Κλαούντιο Βιγκορέλι θα συναντηθεί με τον πελάτη του και θα εξετάσουν και θα αποφασίσουν για τις προτάσεις που έχουν.

Εμπόδιο η οικογένεια

Σε κάθε περίπτωση μεταγραφής εκτός από τα θετικά υπάρχουν και τα αρνητικά. Ενα από αυτά είναι και η οικογένεια του Ματεράτσι. Ο αμυντικός δεν θέλει να αφήσει την γυναίκα του και τα τρία του παιδιά έστω και για μικρό χρονικό διάστημα. Πάντως, αυτό υπάρχει πιθανότητα και να αλλάξει καθώς τα χρήματα που του προσφέρονται είναι πάρα πολλά.

Μέσα στην εβδομάδα η συνάντηση

Ο Νικόλας Πατέρας θα επιστρέψει μέσα στην εβδομάδα από την Ελβετία όπου είχε πάει για διακοπές και αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση με τον Νίκο Νιόπλια και τον Κώστα Αντωνίου. Η συνάντηση θα σηματοδοτήσει τις εξελίξεις για τον στόπερ που αναζητούν στο Τριφύλλι. Στο τραπέζι θα πέσουν τα ονόματα που έχουν προταθεί αλλά και οι περιπτώσεις που έχουν... προκριθεί από τους πράσινους. Επειτα θα υπάρξουν οι επαφές και μέχρι τις 10 Γενάρη αναμένονται οι τελικές εξελίξεις.

Οι αποχωρήσεις και η έκπληξη

Εκτός από τις μεταγραφές θα γίνει κουβέντα και για τις αποχωρήσεις. Ο Βαγγέλης Μάντζιος βρίσκεται ήδη στην Κύπρο, ενώ στο πράσινο στρατόπεδο περιμένουν προτάσεις για τον Σίλβα Κλέιτον και τον Αλέξανδρο Τζιόλη. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει τίποτα επίσημο. Η συνάντηση δεν έχει ακόμα καθοριστεί και όπως όλα δείχνουν θα είναι μετά το παιχνίδι με τον Εργοτέλη ενώ πριν το ματς της Τετάρτης με τους Κρητικούς στην Παιανία αναμένεται να πάει ο Νικόλας Πατέρας. Ο πρόεδρος του τριφυλλιού θα δώσει τις ευχές του στους παίκτες αλλά θα αποκαλύψει και την έκπληξη που είχε πει μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Μικρά – μικρά από τον Τύπο

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ακόμη εγκαταλείψει την περίπτωση του Γκαμπριέλ Παλέτα.

Από τους πράσινους διαψεύδουν τα όσα ακούγονται για την περίπτωση του Σωτήρη Κυργιάκου.

Το επόμενο διάστημα ο Αντωνίου θα προσεγγίσει τη Μίντλεσμπρο για να μάθει τις απαιτήσεις της για τον Πόγκατετζ.

πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις