Ανακοίνωσε Τσότσαλιτς, Σαμάρη ο Πανιώνιος

Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2010 22:11
A- A A+

Δύο μεταγραφικές του κινήσεις επισημοποίησε ο Πανιώνιος προχωρώντας και στο τυπικό σκέλος της ανακοίνωσής τους. Ο λόγος για τους Έντιν Τσότσαλιτς και Ανδρέα Σαμάρη.

Ο Βόσνιος αμυντικός θα έρθει στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα και θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών, με την Ζελέζνιτσαρ να λαμβάνει 75.000 ευρώ και το 15% σε περίπτωση μεταπώλησής του.

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

«Από την Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ επιβεβαιώνεται η κατ'αρχήν συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, Έντιν Τσότσαλιτς, και την ομάδα του, Ζελέζνιτσαρ.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να έρθει στη χώρα μας την επόμενη εβδομάδα για να ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος της μεταγραφής του.

Η κατ’αρχήν συμφωνία προβλέπει συμβόλαιο 3,5 χρόνων του Τσότσαλιτς με τον Πανιώνιο. Η Ζελέζνιτσαρ θα λάβει το ποσό των 75.000 Ευρώ + 15% ποσοστό από μελλοντική πιθανή πώληση του ποδοσφαιριστή από τον Πανιώνιο σε άλλη ομάδα.

* Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί και η μεταγραφή του Ανδρέα Σάμαρη. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής περνά σήμερα ιατρικές και αύριο εργομετρικές εξετάσεις.

Ο Σάμαρης έχει συμφωνήσει να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 4,5 χρόνων με τον Πανιώνιο ΓΣΣ ΠΑΕ, οι λεπτομέρειες του οποίου θα ανακοινωθούν μόλις ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος της μεταγραφής».

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις