Η αξιολόγηση των παικτών του Ολυμπιακού

Τετάρτη, 06 Ιανουαρίου 2010 21:10
A- A A+

Ένα ακόμη ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ έλαβε τέλος. Το gazzetta.gr που βρέθηκε στο Καραϊσκάκη ακτινογραφεί και βαθμολογεί τους παίκτες των πρωταθλητών Ελλάδας εκ των οποίων οι περισσότεροι δεν βρέθηκαν σε καθόλου καλή μέρα.

71 Αντώνης Νικοπολίδης Φέρει ευθύνη για το δεύτερο γκολ του Σκόκο καθότι είχε βγει αρκετά έξω από την εστία του, μην υπολογίζοντας ότι ο άσος της ΑΕΚ θα δώσει ύψος στην μπάλα. Σε γενικές γραμμές έδειχνε να μην πατάει τόσο καλά στο γήπεδο. Βαθμός 6.

4. Όλαφ Μέλμπεργκ Ο Σουηδός ήταν εκ νέου αξιόπιστος αμυντικά ενώ προσπάθησε να βοηθήσει και επιθετικά την ομάδα του. Ήταν ένας από τους κορυφαίους του Ολυμπιακού. Βαθμός 7.

7. Λουτσιάνο Γκαλέτι Στο πρώτο μέρος ο Γκαλέτι δεν προσέφερε τ' αναμενόμενα. Δεν συνέβαλλε όσο πραγματικά μπορούσε επιθετικά. Στην επανάληψη ανέβηκε, όμως εκ νέου δεν ήταν αποτελεσματικός. Βαθμός 5.5

8. Όσκαρ Πάλεψε αρκετά ο Ισπανός και στο πρώτο και στο δεύτερο μέρος. Είχε για τα δεδομένα του αρκετά καλή παρουσία αλλά δεν αρκούσε αυτό. Βαθμός 6.

10. Ντιόγκο Στην αρχή έδειξε μεγάλη όρεξη αλλά και διάθεση. Ήταν αρκετά κινητικός και έβγαλε ορισμένες φάσεις. Ωστόσο και πάλι δεν ήταν ο γνωστός καλός Ντιόγκο. Δεν ενίσχυσε όσο χρειαζόταν την επιθετική γραμμή ενώ στην αλλαγή του αποδοκιμάστηκε έντονα από τον κόσμο. Βαθμός 5.5

15. Ραούλ Μπράβο Σταθερός και πάλι ο Ισπανός. Δεν είχε σοβαρά προβλήματα από την πλευρά του. Βαθμός 6.5

21. Α. Παπαδόπουλος Ήταν ο άνθρωπος που έβαλε μπροστά στο σκορ τον Ολυμπιακό με ένα ωραίο τέρμα. Αμυντικά ήταν αρκετά καλός. Βαθμός 6.

22. Κ. Μήτρογλου Δεν του πήγε σήμερα το ματς. Και δεν είχε ανάλογες βοήθειες και δεν του βγήκαν κάποιες φάσεις που ήθελε. Βαθμός 5.5

25. Ε. Μαρέσκα Ο Ιταλός χαφ έκανε ένα καλό ξεκίνημα στο ματς αλλά στην πορεία του δεν... τράβηξε όσο αναμενόταν. Δεν ήταν όσο θετικός χρειαζόταν δημιουργικά αλλά και επιθετικά. Ακόμη και έτσι όμως πάλεψε σκληρά και προσπάθησε να παίξει για... δύο ελλείψει του Ντουντού. Βαθμός 6.5.

35. Βασίλης Τοροσίδης Στο πρώτο μέρος ανέβαινε πολύ ψηλά για να βγάλει φάσεις, με αποτέλεσμα ν' αφήσει ακάλυπτη την πλευρά του στην φάση του γκολ του Σκόκο αλλά και σε άλλες φάσεις. Προβλήματα είχε και στην επανάληψη. Γενικά δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά και αμυντικά και επιθετικά. Στο Β' μέρος πάντως σημείωσε ένα γκολ που ακυρώθηκε ενώ είχε και μία πολύ καλή κεφαλιά. Βαθμός 5.5.

88. Γιώργος Κατσικογιάνης Ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι ο νεαρός άσος. Έβγαλε πάσες και βοήθησε και αμυντικά. Μετά έριξε ρυθμούς αλλά και πάλι πάλεψε ιδιαίτερα. Βαθμός 6.5.

11. Ζαουάντ Ζαιρί Από την στιγμή που μπήκε μέσα στο παιχνίδι προσπάθησε να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα της ΑΕΚ. Δεν τα κατάφερε όσο έπρεπε αν και προσπάθησε αρκετά. Δεν έπιασε όμως τα συνήθη στάνταρ της απόδοσής του. Βαθμός 6.

9. Ματ Ντάρμπισαιρ Αποθεώθηκε κατά την είσοδό του ο ¶γγλος φορ, που επανεμφανίστηκε μετά από πολύ καιρό στα γήπεδα. Προσπάθησε να φανεί αντάξιος των προσδοκιών του κόσμου, ωστόσο ήταν φανερά επηρεασμένος από την αποχή του. Πάλεψε αρκετά και προσπάθησε να μπει μες στις φάσεις. Βαθμός 6.

30. Τάσος Πάντος Μπήκε προς το τέλος του αγώνα και προσπάθησε όσο πιο πολύ μπορούσε για να βοηθήσει την ομάδα του. Ωστόσο δεν μπορεί να κριθεί επαρκώς.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις