Πρόγνωση καιρού

Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2002 07:01
A- A A+

Τοπικές νεφώσεις, με πιθανότητα σποραδικών βροχών μικρής διάρκειας, κυρίως το πρωϊ, προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), στη Δυτική και τη Νότια Ελλάδα, τη Θράκη, καθώς και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Τις πρωϊνές όμως ώρες θα υπάρχουν ομίχλες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου, στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 15 έως 27 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Πέμπτη, σε όλη τη χώρα, προβλέπονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία στα δυτικά θα πυκνώσουν και είναι πιθανό να σημειωθούν σποραδικές βροχές κυρίως

τις απογευματινές ώρες στα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και αργότερα πολύ ισχυροί και στην υπόλοιπη Ελλάδα μεταβλητοί ασθενείς και αργότερα νότιοι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Σήμερα στην Αττική, προβλέπονται λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις, προβλέπονται και στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, ασθενείς. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή