F1: Ο Πίτερ Ζάουμπερ πρόεδρος της Sauber

Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου 2010 20:17
A- A A+

Τη νέα της διοίκηση ανακοίνωσε η Sauber, με τον Πίτερ Ζάουμπερ, που εξαγόρασε τη BMW στο τέλος του 2009, να είναι ο πρόεδρος και να πραγματοποιεί μερικές εσωτερικές αλλαγές στην ομάδα.

Στη Sauber έχουν μπει σε νέα εποχή, έπειτα από την αποχώρηση της BMW, και η ελβετική ομάδα ανακοίνωσε τη νέα της διοίκηση. Ο Πίτερ Ζάουμπερ, που εξαγόρασε τη γερμανική μάρκα και θα είναι πρόεδρός της και αφεντικό της, προέβη σε μερικές αλλαγές.

Συγκεκριμένα, ανέθεσε το ρόλο του διευθυντή διοίκησης της ομάδας στον Μόνισα Κάλτενμπορν, ενώ ο Γουίλι Ραμπφ θα συνεχίσει να είναι τεχνικός διευθυντής. Οικονομικός διευθυντής θα είναι ο Ερς Τζάμπεν, ο οποίος επιστρέφει μετά από 18 μήνες, με τον γιο του, ¶λεξ, να αναλαμβάνει χρέη επικεφαλή των εμπορικών δραστηριοτήτων.

Μετά από αυτές τις αλλαγές ο Ζάουμπερ δήλωσε ότι «η Formula1 συνεχώς αλλάζει. Η μοιρασιά ευθυνών δε συναντάει μόνο τις απαιτήσεις του αθλήματος, αλλά επίσης φρεσκάρει πράγματα μέσα στην εταιρεία». Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα της χορηγίας της ομάδας, αλλά και του δεύτερου οδηγού.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις