Στην αντεπίθεση πέρασε ο Κ. Καραμανλής

Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2002 14:05
UPD:14:07
A- A A+

ΔΡΙΜΥ κατηγορώ κατά του πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη και του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής εν όψει των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών και με αφορμή τις καταγγελίες περί «ακροδεξιάς ομηρίας» της ΝΔ.

Ο κ. Καραμανλής κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι υποδαυλίζει κινήσεις των άκρων στην απελπισμένη προσπάθειά της να γαντζωθεί, όπως είπε, στην εξουσία και πρόσθεσε ότι κατασκευάζει ακραία και φανταστικά σενάρια περί συναλλαγής της Νέας Δημοκρατίας με την ακροδεξιά.

Συναλλαγή, τόνισε ο κ. Καραμανλής, υφίσταται μόνο όταν υπάρχει σύμπτωση συμφερόντων και πρόσθεσε ότι ο Πρωθυπουργός με σύμβουλό του τον πανικό ξαναγυρίζει στις ροκ εκτροπές και μπλέκεται στη μαύρη προπαγάνδα δυναμιτίζοντας το πολιτικό κλίμα, διχάζοντας το λαό και γελοιοποιώντας τον πολιτικό του λόγο.

Η ΝΔ, πρόσθεσε ο κ. Καραμανλής, δεν θα συμπράξει στο διχασμό και τις ακρότητες και κάλεσε τα στελέχη του να συσπειρωθούν γύρω από τους υποψηφίους που υποστηρίζει το κόμμα. Οι πολίτες, είπε, αποφασίζουν αν θέλουν απολογητές της κυβέρνησης στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και αν θα αναδείξουν τοπικούς άρχοντες, συμμάχους της κυβέρνησης στη σιωπή και την αδράνεια.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή