Ολυμπιακός: «Κλείνει» τις επόμενες μέρες ο αριστερός χαφ

ΑΕΚ: Στην πόρτα της εξόδου ο Μπάγεβιτς
Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2010 10:36
A- A A+

Τρία είναι αυτή τη στιγμή τα μέτωπα τα οποία απασχολούν τον Ολυμπιακό στο μεταγραφικό παζάρι. Δύο από τους Νέρι Καστίγιο, Χέσους Ντάτολο και Νάτσο Σκόκο αναμένεται να ντυθούν στα ερυθρόλευκα.

Ο Αργεντινός άσος της Νάπολι φημολογείται ότι έχει ήδη συμφωνήσει με τους πρωταθλητές Ελλάδας και μάλιστα έστειλε το μήνυμά του στους «ερυθρόλευκους» πως «δεν έχει πρόβλημα να έρθει στην Ελλάδα, θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό». Για τον Ντάτολο πάντως, έχει μπει στη μάχη και η Παρί Σεν Ζερμέν ενώ η Μπόκα Τζούνιορς τον θέλει με τη μορφή δανεισμού.

Μάλιστα, έχει δημιουργηθεί ένα πρόβλημα με τους μάνατζερ του παίκτη που εμπλέκονται στη μεταγραφή και αξιώνουν όλοι χρήματα. Παρόλα αυτά στον Ολυμπιακό παραμένουν αισιόδοξοι για τον ερχομό του παίκτη στην Ελλάδα. Δεν αποκλείεται μετά την αναμέτρηση της Νάπολι απέναντι στη Γιουβέντους για το Κύπελλο Ιταλίας ο Ντάτολο να έρθει στη χώρα μας την Πέμπτη. Πάντως, ο ιταλικός Τύπος έγραφε ότι μετά τον τραυματισμό του Λαβέτσι, η Νάπολι ίσως θελήσει να τον κρατήσει.

Σχετικά με το θέμα του Νέρι Καστίγιο, είναι πολύ πιθανό να κλείσει μέσα στις επόμενες ώρες θετικά για τον Ολυμπιακό.

Σχετικά με το θέμα του Νέρι Καστίγιο, είναι πολύ πιθανό να κλείσει μέσα στις επόμενες ώρες θετικά για τον Ολυμπιακό. Η πλευρά του παίκτη παραμένει αισιόδοξη για την θετική έκβαση της υπόθεσης, αλλά στο στρατόπεδο των «ερυθρολεύκων» διατηρούν κάποιες επιφυλάξεις καθώς ακούστηκε ότι η Σαχτάρ ίσως ζητήσει 2,5 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει ενάμιση χρόνο δανεικό. Ο Καστίγιο ωστόσο, υποστηρίζει ότι ο δανεισμός του είναι εφικτός με πολύ λιγότερα χρήματα.

Όσο για τον Νάτσο Σκόκο παραμένει πάντα στη λίστα του Ολυμπιακού, αν και από την ΑΕΚ επιμένουν ότι ο Αργεντινός άσος δεν παραχωρείται σε άλλη ελληνική ομάδα. Την ίδια ώρα πάντως, ο μάνατζέρ του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να πάει στον Ολυμπιακό. Στα υπόψιν παραμένουν και οι Μίλαν Γιοβάνοβιτς, Μόρτεν Πέντερσεν, αν κάτι στραβώσει με τους παραπάνω στόχους.

Στην ΑΕΚ διαμηνύουν πως ο Νάτσο Σκόκο δεν πωλείται σε άλλη ελληνική ομάδα, αφήνοντας ωστόσο ανοικτό το ενδεχόμενο παραχώρησής του σε ομάδα του εξωτερικού εφόσον έρθει μία ικανοποιητική πρόταση. Μάλιστα δεν αποκλείεται να βγει και ανακοίνωση από την ΠΑΕ η οποία θα διαψεύδει για άλλη μία φορά τις φήμες περί μεταγραφής του Αργεντίνου στον Ολυμπιακό.

Εξάλλου, οι μέτοχοι της ΠΑΕ έχουν καταλήξει στην απόφαση ότι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν μπορεί να αντιστρέψει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα. Οι μέτοχοι χρεώνουν στον Μπάγεβιτς το γεγονός ότι δεν έκανε σωστές επιλογές στις μεταγραφές, ότι έχει χάσει τον έλεγχο των αποδυτηρίων, ενώ και οι σχέσεις με τους ποδοσφαιριστές είναι στο χειρότερο σημείο.

Ήδη η αναζήτηση του νέου προπονητή έχει ξεκινήσει και το όνομα που εξετάζεται πιο σοβαρά από όλα είναι αυτό του Νίκου Κωστένογλου με τον οποίο έχει γίνει ήδη μία πρώτη επαφή. Από την πλευρά του ο Έλληνας τεχνικός φέρεται να είναι θετικός στην επιστροφή του.

Επίσης, ένα σενάριο που κυκλοφόρησε θέλει και τους Σαβέβσκι-Κόλα να αναλάβουν από κοινού. Το θέμα είναι πότε θα ανακοινωθεί η απόφαση για την αποχώρηση του Σερβοέλληνα τεχνικού.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις