Ζίκο: Να δουλέψουμε σκληρά

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2010 19:42
A- A A+

Οι ήττες από ¶ρη και ΑΕΚ προσγείωσαν ανώμαλα Ολυμπιακό και Ζίκο με τον Βραζιλιάνο να τονίζει στην προσωπική του ιστοσελίδα πως κάθε ματς είναι και «τελικός». Ο Βραζιλιάνος τεχνικός υποστήριξε πως όλοι πρέπει να δουλέψουν σκληρά για την εκπλήρωση των στόχων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Ζίκο μίλησε στην ιστοσελίδα του:

Για τις δυο ήττες

«Τελειώσαμε το 2009 έχοντας μόλις μία ήττα. Ήταν ένα προειδοποιητικό μήνυμα, κάτι όμως δεν μας ανησύχησε, αν και χάσαμε την πρώτη θέση. Όμως μια νέα ήττα από την ΑΕΚ έφερε την διαφορά στους πέντε βαθμούς. Το γεγονός αυτό έφερε τριγμούς στην ομάδα».

Για τα σκαμπανεβάσματα

Η ομάδα παρουσιάζει αυξομειώσεις στην εικόνα της στα τελευταία ματς και αυτό έχει ως συνέπεια τα άσχημα αποτελέσματα, κάποιες φορές. Αντίθετα, ο μεγάλος μας αντίπαλος σημειώνει σημαντικές νίκες, ενώ έχει στην ομάδα και τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος.

Για την αλλαγή εικόνας

«Θεωρητικά μπορούμε να πούμε ότι ο τίτλος δεν είναι αποκλειστικά στα χέρια μας πλέον. Θα πρέπει να υπάρξουν απώλειες του αντιπάλου μας και δικές μας νίκες. Ήρθε λοιπόν η στιγμή για όλους, το τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές, να προσπαθήσουμε μαζί για να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στην κορυφή. Είναι στιγμή να εργαστούμε πιο σκληρά και να παρουσιαστούμε αποφασιστικοί τις κρίσιμες στιγμές. Κάθε ματς από εδώ και στο εξής είναι για εμάς Τελικός».

Για τον κυριότερο στόχο

«Το ίδιο ισχύει και για τα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι παίκτες γνωρίζουν τη σημασία της κατάκτησης του τίτλου και την ευθύνη για τη διατήρηση στην κορυφή της Ελλάδας. Είναι μια δύσκολη στιγμή, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να παίρνουμε πιο εύκολα τις νίκες»΄.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις