Ανακοινώνει Μπουβάλ ο Πανιώνιος

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2010 20:02
A- A A+

Παίκτης του Πανιωνίου για τα επόμενα τρεισήμισι χρόνια θα πρέπει να θεωρείται ο Μπέντι Μπουβάλ. Οι «κυανέρυθροι» συμφώνησαν με τον Πανθρακικό και ο παίκτης αν όχι σήμερα, αύριο θα έρθει Αθήνα για να υπογράψει. Θετικά τα νέα και για Τσότσαλιτς.

Μια ανάσα από την απόκτηση του επιθετικού του Πανθρακικού Μπέντι Μπουβάλ βρίσκεται ο Πανιώνιος. Οι «κυανέρυθροι», μετά από εισήγηση του Εμίλιο Φερέρα που είχε τον παίκτη την περσινή χρονιά, κινήθηκαν αμέσως και συμφώνησαν με την ομάδα της Κομοτηνής. Από την πλευρά του ο παίκτης σήμερα ή το αργότερο αύριο θα έρθει στην Αθήνα προκειμένου να περάσεις από τις απαραίτητες εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, το οποίο θα έχει διάρκεια 3.5 ετών.

Εντάξει και με Τσόταλιτς

Τα ευχάριστα νέα για τον Πανιώνιο δεν έρχονται μόνο από την περίπτωση του Μπουβάλ, αλλά και από αυτή του Έντιν Τσότσαλιτς. Η μεταγραφή του παίκτη είχε κολλήσει στις δόσεις που οι «κυανέρυθροι» θα έδιναν τα χρήματα στην Ζελέσνιτσαρ, ωστόσο το πρόβλημα λύθηκε και ο Τσότσαλιτς αναμένεται το συντομότερο δυνατό στην Αθήνα για να υπογράψει.

Δεν υπάρχει ανησυχία για Εστογιάνοφ, Ριέρα

Στα αγωνιστικά οι Εστογιάνοφ και Ριέρα δεν προπονήθηκαν σήμερα λόγω ίωσης, ωστόσο δεν υπάρχει περίπτωση να μην αγωνιστούν στο Κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις