Ανακοίνωσε Μπουβάλ ο Πανιώνιος

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2010 22:11
UPD:22:13
A- A A+

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε τον Μπεντί Μπουβάλ για τα επόμενα 3,5 χρόνια, για τον οποίο είχε γράψει από χθες το gazzetta.gr. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «κυανέρυθρων» υποσχέθηκε να βοηθήσει όσο μπορεί την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Τον Μπεντί Μπουβάλ, για τη μεταγραφή του οποίου είχε γράψει από χθες το gazzetta.gr, ανακοίνωσε σήμερα ο Πανιώνιος για τα επόμενα 3,5 χρόνια. «Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μπεντί Μπουβάλ με μεταγραφή από την ομάδα του Πανθρακικού. Ο Μπεντί Μπουβάλ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3,5 χρόνων, μέχρι τον Ιούνιο του 2013», ανέφερε η ανακοίνωση των «κυανέρυθρων».

Ο Μπουβάλ στις πρώτες του δηλώσεις υποσχέθηκε να κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει το σύλλογο της Νέας Σμύρνης να πετύχει τους στόχους του. «Είμαι χαρούμενος που υπέγραψα με ένα μεγάλο και ιστορικό σωματείο. Ένα από τα μεγάλα κλαμπ της Ελλάδας. Έχω ήδη συναντήσει τους συμπαίκτες μου σήμερα στο προπονητικό κέντρο, οι οποίοι με υποδέχθηκαν εγκάρδια και με έκαναν να αισθάνομαι από την πρώτη ημέρα κομμάτι του συλλόγου.

Οι πρώτες εντυπώσεις μου από τον Πανιώνιο, το προπονητικό κέντρο και την ομάδα, είναι πάρα πολύ καλές. Εγώ από τη μεριά μου υπόσχομαι να προσπαθήσω να βοηθήσω τον Πανιώνιο να επιτύχει τους στόχους του και να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου μέσα στο γήπεδο», είπε ο Μπουβάλ.

Το Who-is-who

Όνομα: Μπεντί

Επώνυμο: Μπουβάλ

Ημ. Γέννησης: 16 Ιουνίου 1986

Εθνικότητα: Γάλλος

Θέση: Επιθετικός

Προηγούμενες ομάδες

2005-06 Μπόλτον

2006-07 Ρεντ Σταρ

2007-08 Ράντερς (7 γκολ)

2008-09 Ράντερς (9 γκολ)

2009-10 Πανθρακικός (3 γκολ)

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις