Πρόγνωση καιρού

Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2002 07:01
A- A A+

Λίγες νεφώσεις προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) στη Δυτική Ελλάδα, οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν σποραδικές βροχές κυρίως στα βορειοδυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα, προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός, αλλά αργότερα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Το πρωϊ, θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις στα δυτικά ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί και αργότερα πιθανώς θυελλώδεις. Στην υπόλοιπη χώρα ασθενείς μέχρι μέτριοι και τη νύχτα ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 14 έως 28 βαθμούς και στα νησιά από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Παρασκευή, στα δυτικά, προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βορειοδυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα, προβλέπονται αραιές νεφώσεις, οι οποίες στα ηπειρωτικά αργότερα κατά τόπους θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι, θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις στα δυτικά ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί και αργότερα πιθανώς θυελλώδεις και στην υπολοιπη χώρα μέτριοι και τοπικά ισχυροί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στην Ανατολική και Νότια Ελλάδα.

Σήμερα στην Αττική, προβλέπονται λίγες παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και αργότερα νότιοι μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και αργότερα νότιοι μέχρι μέτιροι. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή