Εντείνεται περισσότερο η πολιτική αντιπαράθεση πριν τις εκλογές

Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2002 07:14
A- A A+

Οξύνεται η πολιτική αντιπαράθεση, τρεις ημέρες πριν τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές.

«Αυτοί που καταγγέλλουν συναλλαγές, είναι αυτοί που συναλλάσσονται στα παρασκήνια, με σκοπό να ενισχύσουν τα άκρα», τόνισε χθες ο Κώστας Καραμανλής, μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

«Ποιός πάει χέρι-χέρι με τον Καρατζαφέρη, το είδαμε, στη συνάντηση που είχε με τον κ. Μητσοτάκη», απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Πρωτόπαπας, και πρόσθεσε, ότι, ο κ. Καραμανλής θα διαψευστεί οικτρά το βράδυ της Κυριακής.

Η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, σε συνέντευξή της χαρακτήρισε τις επικείμενες εκλογές, ως τις πιο βρώμικες των τελευταίων ετών και έδωσε γραμμή για «λευκό» ή «άκυρο» στον δεύτερο γύρο, πλην ορισμένων περιπτώσεων.

Ο πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ, Δημήτρης Τσοβόλας, έκανε λόγω για τεχνητή πόλωση, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΚΚΕ και στις βουλευτικές εκλογές.

«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να μείνει μακρυά από την κομματική αντιπαράθεση», τόνισε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash, o Χρήστος Παπουτσής, ο οποίος απέδωσε τα προβλήματα με τους εκλογικούς καταλόγους στην Αθήνα, σε προσχεδιασμένες ενέργειες, με σκοπό να υπάρξει αναταραχή την ημέρα των εκλογών και πρόσθεσε, ότι, την αποκλειστική ευθύνη την έχει ο δήμος.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή