Και επίσημα στον Ηρακλή ο Μπόγκνταν Μάρα

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2010 16:09
A- A A+

Ο Μπόγκνταν Μάρα είναι και επίσημα παίκτης του Ηρακλή. Ο 32χρονος Ρουμάνος μεσοεπιθετικός πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε το διάρκειας 1,5 έτους συμβόλαιό του.

Μετά την υπογραφή των συμβολαίων ο Μάρα δήλωσε: «Είναι καινούργια πρόκληση για μένα ο Ηρακλής. Χαίρομαι που είμαι εδώ. Μίλησα με τον Βίκτορας (σ.σ. Ιάκομπ), μου είπε τα καλύτερα για την ομάδα και την πόλη. Τα θετικά που άκουσα μέτρησαν στην απόφαση μου.

Θεωρώ πως αγωνιστικά θα είμαι έτοιμος να μπω στο πρόγραμμα προπόνησης την άλλη εβδομάδα. Μου αρέσουν οι προκλήσεις, θέλω στην Ελλάδα να δείξω την ποιότητα μου, τι παίκτης είμαι. Εχω παίξει στα χαφ, αριστερά και δεξιά, θα έλεγα περισσότερο ότι είμαι μεσοεπιθετικός και μπορώ να αγωνιστώ σαν δεύτερος επιθετικός».

Όταν ρωτήθηκε για τον Νικουλάε Ντίκα, ξεκαθάρισε: «Δεν είχαμε προετοιμάσει τίποτα. Ηταν τυχαίο γεγονός ότι έρχομαι στην μέχρι πρότινος ομάδας του και αυτός πάει στη δική μου».

Aναμονή για Φερνάντες

Ο Ηρακλής λοιπόν ανακοίνωσε τον Μπόγκνταν Μάρα, ενώ περιμένει και τον Ντάνι Φερνάντες. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας όπως όλα δείχνουν από ώρα σε ώρα αναμένεται να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του από την γερμανική Μπόχουμ μέχρι το καλοκαίρι και να αποτελέσει τον διάδοχο του Βόιτσεχ Κοβαλέφσκι κάτω από τα δοκάρια της ομάδας.

Με Επσταίν κόντρα στην ΑΕΚ

Σε καθαρά αγωνιστικά θέματα ο Σάββας Κωφίδης είδε τον Ντένις Επσταίν να βγάζει κανονικά το πρόγραμμα προετοιμασίας. Ο μυϊκός σπασμός που είχε αισθανθεί ο Γερμανός στην χθεσινή (14/1) προπόνηση στην πλάτη του έχει υποχωρήσει και αναμένεται να είναι βασικός στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Εκτός αποστολής έμειναν οι Βικτοράς Γιάκομπ, συνέχισε τη θεραπεία του ενώ εκτίει ποινή μιας αγωνιστικής στον αυριανό αγώνα και ο Νούνο Πιλότο που ακολούθησε το ειδικό πρόγραμμά του.

Η αποστολή

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Κωφίδης στην αρχική αποστολή για τον αυριανό αγώνα με την ΑΕΚ συμπεριέλαβε 20 ποδοσφαιριστές εκ των οποίων θα προκύψει η τελική 18άδα με αυτούς να είναι οι: Μπαντής, Μέλκας, Κατσαμπής, Σαρακατσάνος, Ιωαννίδης, Γιαννούλης, Περπερίδης, Μάρτος, Λέκι, Φούφουλας, Παπαστεριανός, Ηλιάδης, Κονέ, Βουτσιάς, Τούμα, Επστάιν, Μιλάνο, Γιάντσης, Βέλλιος και Μπόσνιακ.

Απομάκρυνση Τουμπόγλου

Πολλά ερωτηματικά αποτελεί η κίνηση της διοίκησης(;) να διακόψει την συνεργασία με τον γενικό αρχηγό της ομάδας, Μανώλη Τουμπόγλου. «H ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ολοκληρώνει τη συνεργασία της με τον κ. Μανώλη Τουμπόγλου, τον ευχαριστεί για τη σημαντική προσφορά του στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας, σε στιγμές ιδιαιτέρως δύσκολες και του εύχεται το καλύτερο σε προσωπικό επίπεδο. Οι πόρτες του ΗΡΑΚΛΗ θα είναι πάντοτε ανοικτές για τον ίδιο, ως εκλεκτό μέλος της κυανόλευκης οικογένειας», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής.

Ο Μανώλης Τουμπόγλου προχώρησε στην ακόλουθη γραπτή τοποθέτηση: «Χθες (14/01) το βράδυ η Διοίκηση της ΠΑΕ, ζήτησε την ολοκλήρωση της συνεργασίας μας και την παραίτησή μου. Όπως ήταν φυσικό, κατόπιν της απαίτησης από την Διοίκηση, υπέβαλα την παραίτησή μου, για να συμβάλλω στην αγωνιστική ηρεμία της ομάδας, στις δύσκολες στιγμές, τις οποίες διέρχεται. Εύχομαι από ψυχής το καλύτερο για τον ΗΡΑΚΛΗ μας, τον οποίο υπηρέτησα, υπηρετώ και θα υπηρετώ με την αγάπη μου και την αφοσίωσή μου».

Επιστροφή Φανάρα

Την θέση του γενικού αρχηγού της ομάδας αναλαμβάνει ο Γρηγόρης Φανάρας όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ηρακλής. Μια θέση που την γνωρίζει πολύ καλά ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν παράγοντας της ομάδας του γηραιού. «Το ρόλο του Γενικού Αρχηγού του Ποδοσφαιρικού Τμήματος της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανέλαβε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, κ. Γρηγόρης Φανάρας», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις