Αϊτή: Δωρεά 250.000 δολ. από τη Μαντόνα

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2010 20:56
UPD:23:24
A- A A+

Δωρεά 250.000 δολαρίων υπέρ των πολλών εκατοντάδων χιλιάδων σεισμοπαθών στην Αϊτή προσέφερε η σταρ της ποπ Μαντόνα, όπως ανακοινώνεται στην προσωπική ιστοσελίδα της διάσημης τραγουδίστριας.

«Οι προσευχές μου κατευθύνονται προς το δοκιμαζόμενο αϊτινό λαό...Δεν μπορώ να διανοηθώ, τί πόνο και τί δεινά αντιμετωπίζουν οι Αϊτινοί...προσέφερα 250 χιλιάδες δολάρια, ώστε να βοηθηθούν οι σεισμοπαθείς και τα προσέφερα στο σωματείο 'Εταίροι στην Υγεία', μία μη-κυβερνητική οργάνωση στην Αϊτή», όπως αναφέρεται στην προσωπική ιστοσελίδα της Μαντόνα.

«Απευθύνω στους φίλους μου, αλλά και στο κοινό μου σε όλο τον κόσμο, την προτροπή να κάνουν ίσες δωρεές, να δώσει -εν τέλει-ό,τι μπορεί ο καθένας», προστίθεται.

Εν τω μεταξύ, μόνο με μηνύματα κινητού τηλέφωνου πέντε δολαρίων το ένα ο Αϊτινός τραγουδιστής Ουάϊσλεφ Τζιν, μεταβαίνοντας στο Πορτ-ο-Πρενς, ήδη συνέλλεξε περίπου δύο εκατ. δολάρια υπέρ των σεισμοπαθών.

Παράλληλα, ο Μπραντ Πιτ κι η Αντζελίνα Τζολί δώρησαν ένα εκατομμύριο δολάρια στους σεισμοπαθείς.

Με πρωτοβουλία του διεθνούς δικτύου MTV διοργανώνεται, τέλος, ένας τηλεμαραθώνιος με πρωταγωνιστή τον Τζορτζ Κλούνι, ώστε να συγκεντρωθούν κι άλλες δωρεές.

Πηγές: ΑΠΕ - ΜΠΕ, Γαλλ. Πρακτορείο

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή