F1: «Αδέρφια» οι Μάσα, Αλόνσο

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2010 13:08
A- A A+

Φελίπε Μάσα και Φερνάντο Αλόνσο έχουν τόσο καλές σχέσεις στη Ferrari, που είναι σαν... αδέρφια, σύμφωνα με τον πρώτο, ο οποίος αναφέρθηκε και στο περιστατικό που είχαν οι δυο τους το 2007.

Με την έλευση του Φερνάντο Αλόνσο στη Ferrari, πολλοί ήταν αυτοί που έλεγαν ότι οι σχέσεις του Ισπανού με τον Φελίπε Μάσα θα είναι, όπως αυτές με τον Λιούις Χάμιλτον όταν ήταν στη McLaren.

Αμφότεροι, όμως, τους διέψευσαν, καθώς οι σχέσεις που έχουν μέχρι στιγμής είναι τόσο καλές που είναι σα να είναι αδέρφια. Αυτό παραδέχτηκε σε δηλώσεις του ο Μάσα μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για το νέο του ομόσταβλο.

«Είμαι σίγουρος ότι θα συνεργαστούμε μαζί πολύ καλά, επειδή αυτό θα βοηθήσει τους δύο μας και την ομάδα. Είναι φυσικό ότι θα παλέψουμε για να μείνουμε μπροστά, επειδή έτσι είναι το άθλημα. Ο Φερνάντο είναι ένα εξαιρετικά ταλαντούχος πιλότος και θα προσπαθήσω να τον βοηθήσω με την εμπειρία μου στη Ferrari», είπε ο Βραζιλιάνος, ο οποίος αναφέρθηκε και στο περιστατικό που είχαν οι δυο τους πριν από δυο χρόνια.

«Είχαμε μια συζήτηση το 2007, μετά το Νίρμπουργκρινγκ, επειδή κατηγορήθηκε για αντιαθλητική συμπεριφορά: το ξεκαθαρίσαμε, μου ζήτησε συγγνώμη και αυτό ήταν. Όλες τις προηγούμενες ημέρες μιλούσαμε σχετικά με τις ιδέες μας για την ανάπτυξη του μονοθέσιου». Τέλος, ο άτυχος του 2009 μίλησε και για τη συνεργασία του με τον Κίμι Ραϊκόνεν.

«Αν και πάντα δούλευα πολύ καλά με το Κίμι, έχω μιλήσει πιο πολύ με τον Φερνάντο τις προηγούμενες μέρες απ’ ότι έκανα τρία χρόνια με αυτόν. Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου πάντα είχα καταπληκτικούς ομόσταβλους. Αυτό μου έδωσε τη δυνατότητα να βελτιωθώ, γιατί μπορείς να μάθεις πολλά από διαφορετικά στιλ οδήγησης».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις