Γ. Τζαννετάκος: Μας χωρίζει άβυσσος με τον κ. Καρατζαφέρη

Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2002 15:16
A- A A+

Σφοδρότατη επίθεση στον κ. Γ. Καρατζαφέρη, χωρίς ούτε μία φορά να τον κατονομάσει, εξαπέλυσε ο υποψήφιος υπερνομάρχης Γιάννης Τζαννετάκος σε συνέντευξη Τύπου στην Αίγλη Ζαππείου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι λίγο πριν ξεκινήσει η συνέντευξη, διενεμήθη γραπτή δήλωση του κ. Καρατζαφέρη στην οποία ανέφερε ότι ο κ. Τζαννετάκος βρίσκεται σε πανικό, και τον καλούσε σε διάλογο.

Ο κ. Τζαννετάκος είπε ότι δεν έχει καμία διάθεση να ανοίξει διάλογο ή να συνδιαλλαγεί με το εν λόγω πρόσωπο. «Μας χωρίζει άβυσσος», δήλωσε χαρακτηριστικά. «Βρίσκεται εκτός κοινοβουλευτικού τόξου, είναι νοσταλγός των κρεματορίων και οι θέσεις του συνιστούν πολιτικό έγκλημα».

Ο πιο ένθερμος οπαδός του, τόνισε ο κ. Τζαννετάκος, είναι ο κ. Λαλιώτης. Τα σενάρια που διοχετεύτηκαν στον Τύπο ότι συναλλάσσεται η ΝΔ με την ακροδεξιά αποδεικνύουν τώρα τον εμπνευστή τους καθώς τώρα φαίνεται καθαρά ποιός συναλλασσεται με την ακροδεξιά και ποιός όχι.

Τέλος, ο κ. Τζαννετάκος εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η κυρία Μπακογιάννη θα είναι η νικήτρια στο Δήμο Αθηναίων από τον πρώτο γύρο.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή