F1: «Θα χρειαστεί αγώνες ο Σουμάχερ»

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2010 23:13
A- A A+

Ο Μίκαελ Σουμάχερ θα χρειαστεί μερικούς αγώνες μέχρι να προσαρμοστεί και να πάρει την πρώτη του νίκη, όπως πιστεύει ο Ρος Μπράουν κυρίως λόγω της απραξίας του για τρία χρόνια.

Η επιστροφή, που όλοι περίμεναν, τελικά θα γίνει και αυτή δεν είναι άλλη από αυτή του Μίκαελ Σουμάχερ. Όμως, ο Γερμανός έχει τρία χρόνια που απουσιάζει από την αγωνιστική δράση και αυτό γεννά μερικά ερωτηματικά αν θα μπορέσει να κάνει ό,τι έχει κάνει μέχρι στιγμής στην καριέρα του.

Πάντως, ο Ρος Μπράουν πιστεύει ότι ο «Σούμι» θα χρειαστεί μερικούς αγώνες για να προσαρμοστεί στα νέα μονοθέσια. «Δεν πιστεύω ότι ο Μίκαελ μπορεί να κερδίσει τον πρώτο αγώνα. Θα χρειαστεί μερικούς αγώνες για να προσαρμοστεί σε αυτά τα μονοθέσια, όπως και αρκετοί οδηγοί.

Αλλά, τότε, ελπίζω να δούμε το διάσημο «Σούμι», ο οποίος πάντα οδηγούσε απίστευτα γρήγορα», είπε το αφεντικό της Mercedes. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι το ντεμπούτο στις πρώτες δοκιμές τον άλλο μήνα θα κάνει ο Νίκο Ρόζμπεργκ, όπως αποκάλυψε ο Μπράουν. «Ο Νίκο θα οδηγήσει το νέο μονοθέσιο στις πρώτες δοκιμές, όπως ήταν στην ατζέντα πριν ο Μίκαελ υπογράψει με την ομάδα».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις