Κλειστή η εθνική οδός Θεσσαλονίκης-Καβάλας

Στους κόμβους Κερδυλλίων και Χρυσούπολης
Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2010 07:48
A- A A+

Κλειστή παρέμεινε τη νύχτα η εθνική οδός Θεσσαλονίκης Καβάλας στο ύψος των Κερδυλλίων από τους αγρότες του νομού Σερρών που βρίσκονται στα μπλόκα, ενώ κλειστός παρέμεινε και ο συνοριακός σταθμός του Προμαχώνα. Στην περιοχή του Στρυμωνικού, υπάρχει επίσης συγκέντρωση τρακτέρ, χωρίς να προκαλούνται προβλήματα στην κυκλοφορία. Κλειστός στη διάρκεια της νύχτας παρέμεινε και ο κόμβος της Χρυσούπολης, στο νομό Καβάλας.

Στη Θεσσαλία, οι αγρότες έχουν αποκλείσει τον κόμβο της Νίκαιας.

Από την άλλη μεριά, ανοιχτός στη διάρκεια της νύχτας παρέμεινε ο δρόμος που οδηγεί στο συνοριακό σταθμό της Δοϊράνης, στο νομό Κιλκίς, ενώ συγκέντρωση τρακτέρ υπάρχει και στο συνοριακό σταθμό των Ευζώνων, χωρίς προβλήματα.

Τα τρακτέρ των αγροτών παραμένουν στον κόμβο της Τρίγλιας, στη Χαλκιδική, χωρίς ωστόσο, να προκαλούν πρόβλημα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Ανοιχτή στη διάρκεια της νύχτας, παρέμεινε και η πρόσβαση των οχημάτων στο συνοριακό σταθμό της Εξοχής, στο νομό της Δράμας.

Ανοιχτός στη διάρκεια της νύχτας ήταν και ο κόμβος της Κρυσταλλοπηγής, σε απόσταση 10 χλμ. από το τελωνείο της Κρυσταλλοπηγής, στο νομό της Φλώρινας. Παράλληλα, χωρίς προβλήματα ήταν η κίνηση των οχημάτων στη διάρκεια της νύχτας και στον κόμβο Βογατσικού, στην Καστοριά.

Στο νομό Γρεβενών, η κατάσταση είναι ομαλή.

Στις 12 το μεσημέρι οι αγρότες της Πελοποννήσου θα αποκλείσουν την εθνική οδό Κορίνθου-Τριπόλεως στον κόμβο Στέρνας, κοντά στο Αρτεμίσιο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή