Στην εντατική παραμένει ο Θ. Παπαρήγας

Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2002 16:17
UPD:16:27
A- A A+

Σε σοβαρή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα του ΚΑΤ ο δημοσιογράφος Θανάσης Παπαρήγας, σύζυγος της γενικής γραμματέως του ΚΚΕ, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα που έγινε στις 5:50 χθες το απόγευμα στη Λεωφόρο Μαραθώνος, στην πλατεία της Νέας Μάκρης.

Τον Θανάση Παπαρήγα παρέσυρε διερχόμενο αυτοκίνητο με οδηγό τον ανθυπασπιστή του Πολεμικού Ναυτικού Φίλιππο Χάλαρη, ο οποίος συνελήφθη και κρατείται στην Τροχαία Αγίας Παρασκευής. Μετά τον τραυματισμό του, ο Θανάσης Παπαρήγας διακομίστηκε στο Κεντρο Υγείας της Νέας Μάκρης και εν συνεχεία με ασθενοφόρο στο ΚΑΤ.

Οι θεράποντες ιατροί υπέβαλαν σε αξονική τομογραφία τον τραυματία και διαπίστωσαν ότι υπάρχουν σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που συνοδεύτηκαν από εκτεταμένη αιμορραγία.

Κύκλοι του νοσοκομείου εκτιμούν ότι τα δύο πρώτα 24ωρα παραμονής του στη μονάδα εντατικής θεραπείας θα είναι κρίσιμα, καθώς η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σοβαρή και απρόβλεπτη.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Πρωτόπαπας σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε τον εκπρόσωπο Τύπου του ΚΚΕ Μάκη Μαϊλη μετέφερε τις ευχές του πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη για γρήγορη ανάρρωση του κ. Παπαρήγα, ενώ τη λύπη του για το ατύχημα εξέφρασε και ο πρόεδρος του Συνασπισμού, Νίκος Κωνσταντόπουλος, σε επικοινωνία που είχε με τη γραμματέα του ΚΚΕ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή