Αλ. Παπαρήγα: Αναγκαία τα έργα στον Ασωπό

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2010 16:03
UPD:16:16
A- A A+

Την αναγκαιότητα των έργων στον Ασωπό υπογράμμισε η γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα μετά τη συνάντηση που είχε με το ινστιτούτο τοπικής αειφορίας και πολιτισμού με αντικείμενο τη μόλυνση του ποταμού και τόνισε πως «δεν μπορεί να χαθεί άλλος χρόνος».

«Κάθε λεπτό που χάνεται θα αποβαίνει σε βάρος της υγείας και της ζωής των κατοίκων της Βοιωτίας και της Εύβοιας», δήλωσε η κ. Παπαρήγα και συμπλήρωσε ότι «πρέπει άμεσα να εκπονηθεί πολύ συγκεκριμένο σχέδιο πραγματοποίησης των έργων που πρέπει να γίνουν, που να λύνουν ριζικά το πρόβλημα του νερού στην περιοχή και όλων των άλλων προβλημάτων που προκαλεί η συγκέντρωση μεγάλου αριθμού βιομηχανιών».

Α. Παπαρήγα: Aμεσα σχέδιο για έργα στον Ασωπό

Α. Παπαρήγα: Aμεσα σχέδιο για έργα στον Ασωπό

«Πέρα από τα απαραίτητα έργα που χρειάζονται, που δεν πρέπει να είναι «μπαλώματα», αλλά να λύνουν οριστικά το ζήτημα και να μην μεταθέτουν το πρόβλημα στο μέλλον, υπάρχει το πρόβλημα «ποιος θα πληρώσει;», ανέφερε χαρακτηριστικά και εξέφρασε το φόβο ότι εξαιτίας των «άδειων ταμείων». Και επειδή βρισκόμαστε σε συνθήκες κρίσης και πολύ φοβόμαστε ότι εξαιτίας των «άδειων ταμείων», το έργο θα ανατεθεί στο αόριστο μέλλον.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή