Απεβίωσε το πρωϊ ο Θανάσης Παπαρήγας

Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2002 08:49
UPD:09:10
A- A A+

Υπέκυψε λίγο πριν τις 6 η ώρα το πρωϊ στα τραύματά του, ο σύζυγος της γενικής γραμματέως του ΚΚΕ, Θανάσης Παπαρήγας, δημοσιογράφος και διευθυντής της εφημερίδας «Ριζοσπάστης», ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο, το βράδυ της Τετάρτης.

Πριν απο τις 8 το πρωϊ και αφού πρώτα ενημερώθηκαν η σύζυγός του και οι οικείοι του, ο διευθυντής του νοσοκομείου ΚΑΤ ανακοίνωσε το ιατρικό δελτίο, σύμφωνα με το οποίο η βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, την οποία είχε υποστεί ο τραυματίας κατά τη διάρκεια του σοβαρού τραυματισμού του και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ήταν μοιραία.

Η επιθυμία της οικογένειάς του να δωρηθούν κάποια απο τα όργανά του δεν κατέστη δυνατό να πραγματοποιηθεί, καθώς η αρνητική εξέλιξη της πορείας της υγείας του ήταν ραγδαία και δεν έδωσε το περιθώριο στους γιατρούς να προχωρήσουν σε μια τέτοια διαδικασία, ώστε να χρησιμοποιήσουν τα όργανα του τραυματία, προκειμένου να βοηθήσουν άλλους συνανθρώπους μας.

Η διοίκηση του νοσοκομείου εξέφρασε τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του Θανάση Παπαρήγα, ενός ανθρώπου που υπηρέτησε με ήθος τη δημοσιογραφία για πολλά χρόνια και ο θάνατός του σκόρπισε θλίψη σε όλους τους Ελληνες.

Η σύζυγός του Αλέκα Παπαρήγα και η κόρη του ενημερώθηκαν για το θάνατο του αγαπημένου τους προσώπου ενώ βρίσκονταν στο νοσοκομείο, ενώ στο ΚΑΤ έσπευσαν αμέσως μετά την είδηση του θανάτου του Θανάση Παπαρήγα πολλά μέλη του ΚΚΕ, φίλοι του και συνάδελφοί του.

Η κηδεία του θα γίνει στις 4:30' μ.μ., στο νεκροταφείο της Καισαριανής.

ΠΗΓΗ : ΑΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή