Αλ. Παπαρήγα: Καλύτερα κλειστοί δρόμοι, παρά κλειστά σπίτια

Επίθεση σε ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.
Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2010 11:24
UPD:11:44
AΠΕ/ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΥΡΩΝΑ

A- A A+

«Καλύτερα να είναι κλειστοί οι δρόμοι παρά να είναι κλειστά τα σπίτια των αγροτών γιατί εκεί οδηγεί η πολιτική σας», δήλωσε απαντώντας στον πρωθυπουργό η γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.

Καταλόγισε δε ευθύνες και στις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα εξαιτίας, όπως υποστήριξε, της πολιτικής που εφήρμοζαν.

Εκτός της πολιτικής ευθύνης, σύμφωνα με την γγ της Κ.Ε. του ΚΚΕ, η κυβέρνηση έχει και ηθική ευθύνη, γιατί, όπως ανέφερε, συκοφαντεί τους αγώνες της αγροτιάς.

Κατηγόρησε παράλληλα τον πρωθυπουργό ότι συνδέει την αγροτική πολιτική με τις μίζες και τα ρουσφέτια. «Όλα τα προβλήματα της αγροτιάς είναι αποτέλεσμα της μίζας;», διερωτήθκε, προσθέτοντας ότι αυτό είναι προσβλητικό για τους αγρότες.

«Η μίζα οδηγεί στις αθρόες εισαγωγές προϊόντων που μπορούμε να παράγουμε στην Ελλάδα;», ρώτησε η κ. Παπαρήγα.

Μεταξύ άλλων, σημείωσε ότι είναι «απαράδεκτο το ζήτημα του διαχωρισμού των αγροτών σε κατά κύριο επάγγελμα και μη κατά κύριο επάγγελμα».

Τόνισε επίσης ότι πρέπει να απαγορευθούν οι εισαγωγές προϊόντων που παράγονται στην Ελλάδα και να ριχθεί το βάρος στη μείωση του κόστους παραγωγής.

«Ελπίζω να μη διανοηθείτε να κάνετε καταστολή», υπογράμμισε καταλήγοντας η κ. Παπαρήγα, σημειώνοντας ότι είναι «απαράδεκτο για μια κυβέρνηση που θέλει να έχει δημοκρατικές περγαμηνές να θεωρεί αγώνες παράνομους».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή