Συνάντηση Καρατζαφέρη - Αναστασιάδη

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2010 15:41
A- A A+

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ) Νικόλαο Αναστασιάδη είχε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση ο κ. Αναστασιάδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον τρόπο που πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της αντιπροσωπείας του Δημοκρατικού Συναγερμού με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ.

«Δεν είναι η πρώτη αλλά η πολλοστή φορά που επιδεικνύει ένα ειλικρινές ενδιαφέρον για την πορεία του Κυπριακού ελληνισμού και γενικότερα του Κυπριακού προβλήματος. Θέλω θερμά να τον ευχαριστήσω, όχι μόνο για το ενδιαφέρον αλλά και για την ενεργό εμπλοκή του, όπου και όταν έχει χρειαστεί να συμβάλλει, γι΄ αυτό και θεωρώ ότι ήταν μια πάρα πολύ εποικοδομητική αλλά και χρήσιμη συνάντηση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ.

«Υποδέχομαι τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ με εξαιρετική ικανοποίηση αλλά και αγάπη. Μας συνδέουν κοινοί αγώνες όταν και οι δύο δεν ήμασταν αρχηγοί κομμάτων παρά απλά στελέχη», ανέφερε από την πλευρά του ο κ. Καρατζαφέρης.

Σημείωσε δε ότι «οποιαδήποτε εξέλιξη στο Κυπριακό πρέπει να έχει την συμμετοχή, τη συνδρομή και τη συνυπογραφή του ΔΗΣΥ το οποίο παραμένει ο κυρίαρχος πολιτικός μηχανισμός της Κύπρου».

«Για όλα αυτά πρέπει όλοι να καταθέσουμε τη σοβαρότητά μας και την σαφήνεια των θέσεων την οποία άκουσα σήμερα από τον Ν. Αναστασιάδη», κατέληξε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή