F1: Εντυπωσιασμένος ο Ρόσι

Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2010 00:48
A- A A+

Ο Βαλεντίνο Ρόσι είχε θετικές εντυπώσεις από τις διήμερες δοκιμές με το μονοθέσιο της Ferrari και, μάλιστα, θα έδινε τα πάντα για ένα γύρο ακόμα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

Τις δυο προηγούμενες μέρες ο Βαλεντίνο Ρόσι βρέθηκε στην Ισπανία και τη Βαρκελώνη για να κάνει δοκιμές με το μονοθέσιο της Ferrari και το διήμερο αυτό άφησε θετικές εντυπώσεις στον Ιταλό. Μάλιστα, οι εντυπώσεις του ήταν τόσο καλές που θα έδινε τα πάντα για ένα γύρο ακόμα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε δηλώσεις του.

«Διατηρήσαμε τα τρία τελευταία τέταρτα της ώρα δοκιμάζοντας τη στιγμή της επίθεσης, με λίγα καύσιμα και φρέσκα ελαστικά. Θα έδινα τα πάντα για τόσο χρόνο γύρου. Είναι περισσότερο διασκεδαστικά επειδή είναι λίγο πιο εύκολο. Είναι μεγαλύτερη η προσπάθεια στο Μούτζελο, αλλά αυτή η πίστα είναι πραγματικά υπέροχη με μοτοσικλέτες και μονοθέσια», είπε ο «Γιατρός».

Από τη μεριά του ο τιμ μάνατζερ της Ferrari, Λούκα Μπαλντισέρι παραδέχτηκε ότι ο εφτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στην κατηγορία του Moto GP μαθαίνει γρήγορα. «Δοκιμάσαμε διάφορα σετάπ και βελτιώθηκε πολύ. Αυτό σημαίνει ότι μαθαίνει γρήγορα».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις