Πήγε Ρέντη ο Κόκκαλης

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2010 14:22
A- A A+

Όπως αναμενόταν ο Σωκράτης Κόκκαλης βρέθηκε το πρωί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για να τονώσει το ηθικό των παικτών του Ολυμπιακού ενόψει του σημερινού ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων», δεν έχασε την ευκαιρία και βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού και θέλησε με αυτό το τρόπο να τονίσει την παρουσία του αλλά και την ψυχολογία των πρωταθλητών.

Μπορεί πολλοί να πιστεύουν πως το πρωτάθλημα έχει χαθεί αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο και με τον ισχυρό άνδρα των Πειραιωτών που θέλει να φέρει άπαντες προ των ευθυνών τους και τη στιγμή που στο λιμάνι βρίσκονται στο -7 από την κορυφή.

Τελευταία φορά που ο Σωκράτης Κόκκαλης βρέθηκε πριν από ματς στου Ρέντη ήταν στην κρίσιμη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο «Καραϊσκάκη». Τότε η παρουσία του προέδρου του Ολυμπιακού έπιασε τόπο καθώς οι πρωταθλητές νίκησαν με 2-0 τον «αιώνιο» αντίπαλο.

Ο ισχυρός άνδρας των« ερυθρολεύκων» το πρωί της Κυριακής μίλησε στους παίκτες για την μεγάλη αντεπίθεση ενώ τους έτριξε και τα δόντια, αναφέροντας πως δεν φταίνε μόνο οι εκάστοτε προπονητές. Τους ζήτησε να σοβαρευτούν και από εδώ και πέρα να δείξουν χαρακτήρα. Του τόνισε ότι η υπόθεση τίτλος δεν έχει τελειώσει και ειδικά οι παλιοί πρέπει να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις