«Ολα έτοιμα για τις εκλογές» λέει ο Κώστας Σκανδαλίδης

Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2002 13:05
A- A A+

Γενική δοκιμή εκλογών έγινε σήμερα στο υπουργείο Εσωτερικών για τη λειτουργία λήψης και παραδόσεις των αποτελεσμάτων, των προσεχών εκλογών.

Ο υπουργός Εσωτερικών Κώστας Σκανδαλίδης είπε ότι εξαντλήθηκε κάθε δυνατότητα, προκειμένου να οδηγηθούμε σε μια ομαλή διαδικασία. «Είμαι ήσυχος και πεπεισμένος», είπε ο υπουργός, «πως όλα θα πάνε καλά με τη βοήθεια κομμάτων, συνδυασμών και του προσωπικού του υπουργείου».

Η Διακομματική Επιτροπή θα μπορεί να ελέγχει τα στοιχεία της ψηφοφορίας μέχρι αυτά να καταχωρηθούν απο 90 χειριστές της εταιρίας ΔΕΛΤΑ-SINGULAR, στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, της εταιρείας.

Την Κυριακή, 13 Οκτωβρίου θα υπάρχουν ειδικά συστήματα πληροφόρησης σε όλα τα συγκροτήματα εκλογικών τμημάτων του δήμου Αθηναίων, για όσους εκλογείς προσέλθουν σε λάθος εκλογικό τμήμα. Σε αυτές τις περιπτώσεις θα δίνεται από ειδικά περίπτερα του υπουργείου Εσωτερικών η ακριβής διεύθυνση του τμήματος, στο οποίο πρέπει να ψηφίσουν, καθώς και ειδικό απόσπασμα χάρτη που θα απεικονίζει τη θέση και τη διαδρομή.

Επιπλέον την Κυριακή των εκλογών, το υπουργείο έχει οργανώσει, για τη μεταφορά κατά προτεραιότητα υπερηλίκων και ατόμων με ειδικές ανάγκες, σύστημα μεταφοράς με 400-450 ταξί και 137 mini bus στα 142 εκλογικά κέντρα.

ΠΗΓΗ : ΑΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή