Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες των επεισοδίων στην Πάτρα

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2010 12:27
UPD:12:39
A- A A+

Στον εισαγγελέα οδηγούνται σήμερα οι συνολικά 23 συλληφθέντες -14 ανήλικοι και εννέα ενήλικες- κατά τη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων στους δρόμους της Πάτρας, πριν από τον αγώνα βόλεϊ ΕΑΠ-Ολυμπιακού.

Αρχικά, οπαδοί του Ολυμπιακού έκαναν πορεία προς το γήπεδο της ΕΑΠ και στο ύψος που βρίσκεται το κλαμπ των οπαδών του Παναθηναϊκού ξέσπασαν επεισόδια με ομάδα οπαδών που βρίσκονταν στο σημείο. Τα επεισόδια μεταφέρθηκαν και έξω από τον σύνδεσμο του Ολυμπιακού και χρειάστηκε να επέμβουν οι δυνάμεις των ΜΑΤ.

Κατά την επέμβαση, τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι ένας 52χρονος αστυνομικός του Τμήματος ¶μεσης Δράσης Πατρών, ενώ προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε περιπολικό της ίδιας Υπηρεσίας. Κατά τη διάρκεια των συμπλοκών καταστράφηκε ολοσχερώς ένα μοτοποδήλατο, σοβαρές φθορές υπέστη ένα Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο και μικρότερες φθορές άλλα έξι ΙΧ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, στην κατοχή ενός εκ των συλληφθέντων βρέθηκε ένα κατσαβίδι και ένας σιδηρολοστός μήκους περίπου ενός μέτρου. Επίσης ένας 19χρονος κατείχε αυτοσχέδιο νάιλον σακουλάκι με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 3,8γρ.

Επιπρόσθετα, σε έρευνες που διενήργησε η Υ.Α. Πατρών σε Συνδέσμους ομάδων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, σε έναν εξ’ αυτών, μία πλαστική φιάλη χωρητικότητας -1,5 λίτρων με εύφλεκτη ύλη τυλιγμένη εξωτερικά με κροτίδα καθώς και μία έτερη κροτίδα ιδίου τύπου. Όπως προέκυψε από την έρευνα της Αστυνομίας, υπεύθυνος του εν λόγω Συλλόγου είναι ένας 34χρονος ημεδαπός, ο οποίος διαφεύγει της σύλληψης και αναζητείται.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις