Ο Γιόζεφ Μπουμπένκο στο τιμόνι του Ηρακλή

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2010 22:09
A- A A+

Ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Ηρακλής η πρόσληψη του Γιόζεφ Μπουμπένκο ως διάδοχος του Σάββα Κωφίδη στο τιμόνι της ομάδας. Ο Σλοβάκος προπονητής θα παραμείνει μέχρι και το Καλοκαίρι του 2010.

Η διοίκηση του Γηραιού ανακοίνωσε τη συμφωνία συνεργασίας με τον Γιόζεφ Μπουμπένκο, ο οποίος και αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας διαδεχόμενος τον Σάββα Κωφίδη. Το συμβόλαιο συνεργασίας της ΠΑΕ Ηρακλής με τον Σλοβάκο τεχνικό θα ισχύσει μέχρι το Καλοκαίρι του 2010. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει τη συμφωνία συνεργασίας με τον κ. Josef Bubenko, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Το συμβόλαιο συνεργασίας ισχύει ως το καλοκαίρι του 2010, με προοπτική ανανέωσης από την πλευρά της ομάδας».

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Μπουμπένκο επισήμανε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος, που επιστρέφω στον Ηρακλή, με τον οποίο αισθάνομαι ιδιαίτερα δεμένος από την προηγούμενη παρουσία μου στην ομάδα. Πιστεύω σε αυτήν και στις δυνατότητές της και όλοι μαζί, ποδοσφαιριστές, διοίκηση, κόσμος και τεχνική ηγεσία θα πετύχουμε το καλύτερο για τον Ηρακλή».

Εντός της εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας του Ηρακλή, μέσω συνέντευξης Τύπου.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις