Π. Γιαννάκης: Δυνατή έδρα η Κάχα

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2010 12:01
UPD:19:43
ΑΠΕ-ΜΠΕ

A- A A+

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κάχα Λαμποράλ (28/1, 9.45μ.μ, ΣΚΑΙ), στην πρεμιέρα του Top-16 της Ευρωλίγκα, με τον Παναγιώτη Γιαννάκη να αναγνωρίζει την σαφή δυσκολία της αναμέτρησης.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Παναγιώτης Γιαννάκης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, για την επικείμενη εκτός έδρας αναμέτρηση με τους Βάσκους, τόνισε: «Η Κάχα Λαμποράλ είναι μία αξιοσέβαστη ομάδα, η οποία θα μπορούσε να έχει πάρει την πρώτη θέση στην πρώτη φάση της διοργάνωσης, αφού την έχασε χάσει για μόλις ένα σουτ!

Βασίζεται στην ομαδική δουλειά, για πολλά χρόνια και έχει την τεχνογνωσία της... επιτυχίας. Ειδικά στην έδρα της είναι πολύ δυνατή και είναι δύσκολο για οποιαδήποτε ομάδα να την κερδίσει. Αν και έκανε πολλές αλλαγές στο ρόστερ της, διατηρεί το πνεύμα και το πάθος για την νίκη».

Από την πλευρά του ο διεθνής φόργουορντ των Πειραιωτών, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, σημείωσε: «Ο Ολυμπιακός και η Κάχα Λαμποράλ θεωρούνται τα φαβορί για την πρόκριση στους ''8'', αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να το αποδείξουμε. Νομίζω ότι το παιχνίδι στη Βιτόρια είναι ''κλειδί'' για μας, προκειμένου να ξεκινήσουμε με μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη, με την οποία θα ανέβει η ψυχολογία μας.

Παίξαμε εναντίον της, την περασμένη σεζόν και έχω μεγάλο σεβασμό στην μπασκετική φιλοσοφία της και σε όλα όσα σχετίζονται με αυτή. Για να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα, πρέπει να διατηρήσουμε την σοβαρότητα, την πειθαρχία, τον αμυντικό μας πνεύμα και την ομαδικότητα για 40 λεπτά».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις