Ομπράντοβιτς: Xάσαμε λόγω ριμπάουντ και κακής επίθεσης

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2010 00:57
A- A A+

Η κακή επιθετικά τέταρτη περίοδος του Παναθηναϊκού και η κυριαρχία της Παρτιζάν στα ριμπάουντ ήταν οι λόγοι της ήττας, σύμφωνα με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που προσπαθούσε να θυμηθεί πότε ήταν η τελευταία φορά που οι «πράσινοι» βαρούσαν σίδερο με τόση συνέπεια.

«Είχαμε πει πως η Παρτιζάν είμαι μια σοβαρή ομάδα. Είχαμε επίσης πει ότι θα πρέπει να προστατεύσουμε το καλάθι μας. Έχει μέσο όρο 11 επιθετικά ριμπάουντ και στο πρώτο ημίχρονο πήρε μόνο 3. Η διαφορά ήταν στο δεύτερο ημίχρονο, όπου πήρε 11 επιθετικά ριμπάουντ (σ.σ. 24αμ.-7επ. ο Παναθηναϊκός, 27αμ.-14επ. η Παρτιζάν). Αυτό ήταν το πρόβλημά μας. Επιθετικά ήταν ένα από τα χειρότερά μας παιχνίδια.

Δεν ήταν κακές οι επιλογές μας, γιατί πολλά σουτ ήταν ελεύθερα. Αν στο δεύτερο ημίχρονο σουτάρεις 5/15 δίποντα κι έχεις 1/12 τρίποντα, συν τις άστοχες βολές, τότε σίγουρα τα πράγματα είναι δύσκολα. Γι' αυτό χάσαμε τον αγώνα: λόγω των ριμπάουντ και της κακής επίθεσής μας» ανέφερε αρχικά ο Σέρβος προπονητής του «τριφυλλιού» και πρόσθεσε:

«Στην πιο σημαντική περίοδο δεν σκοράραμε και η Παρτιζάν με δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες πήρε το αποτέλεσμα. Δε θυμάμαι άλλο παιχνίδι τόσο κακό επιθετικά, παρότι είχαμε πολλά σουτ δίχως πίεση. Ευχαριστώ τον κόσμο για τη συμπαράστασή του, εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε. Έχουμε κι άλλα παιχνίδια μπροστά μας».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις