Ο πρόεδρος του ΔΣΑ για τη συμβολή των δικηγόρων στη διεξαγωγή των εκλογών

Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2002 20:26
A- A A+

Στη συμβολή του δικηγορικού σώματος στην «άψογη διεξαγωγή των σημερινών νομαρχιακών και δημοτικών εκλογών» αναφέρθηκε σήμερα ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δ. Παξινός. Αναλυτικότερα, ο κ. Παξινός δήλωσε:

«Η συμβολή του δικηγορικού σώματος (δικηγόρων και ασκουμένων δικηγόρων) στον πρώτο γύρο των νομαρχιακών και δημοτικών εκλογών υπήρξε μεγάλη και συνέβαλε καθοριστικά στην άψογη διεξαγωγή της εκλογικής αναμέτρησης.

Παρά τα γνωστά προβλήματα που υπήρξαν κατά την προετοιμασία των εκλογών, οι δικηγόροι δικαστικοί αντιπρόσωποι στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και αφενός εκπροσώπησαν αντάξια το δικηγορικό κόσμο και αφετέρου έδωσαν τη δυνατότητα στους έλληνες πολίτες να ασκήσουν ακώλυτα το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα της εκλογής των αρχόντων της τοπικής και νομαρχιακής αυτοδιοίκησης.

Μέχρι σήμερα το απόγευμα, πρώτη ημέρα της εκλογικής αναμέτρησης, τα προβλήματα ως προς τους δικαστικούς αντιπροσώπους ήταν ελάχιστα έως ανύπαρκτα. Πρέπει να επισημανθεί ότι μόνο στα 4.522 εκλογικά τμήματα του νομού Αττικής, διορίστηκαν 4.522 δικηγόροι ως τακτικοί δικαστικοί αντιπρόσωποι και 350 αναπληρωματικοί.

Ως πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, αισθάνομαι την ανάγκη, να ευχαριστήσω όλους τους δικηγόρους και ασκούμενους δικηγόρους ανά την Επικράτεια, που στάθηκα στο ύψος των περιστάσεων και εκπροσώπησαν άψογα το δικηγορικό σώμα».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή